Data centri 2024

Kratko i jasno: Novi Tesla Cybertruck trejler

Kompanija Tesla predstavila je u novembru 2019. novi Cybertruck, a Elon Musk je tom prilikom istakao da se radi o “još jednom koraku ka zelenijoj planeti” i potpunom usvajanju obnovljive energije.

PCPress.rs Image

Tokom prezentacije je moglo da se čuje da novi kamion od 0 do 96 kilometara na sat stiže za samo 2,9 sekundi, te da može da poveze preko šest tona tereta. Tu su i tri tipa baterije, te „najslabija“ omogućava da se po jednom punjenju pređe preko 400 kilometara, a najjača čak preko 800. Dizajn je sve samo ne tradicionalan, pa se pretpostavlja da Cybertruck neće zainteresovati “obične” ljubitelje kamiona, već one koji traže nešto novo, te žele da smanje emisiju ugljen-dioksida. To možda nije ni važno, budući da je Musk već ranije najavio da je kamion kreiran za vojne potrebe, što znači da će se najpre voditi računa o funkcionalnosti.

Sada se pojavio i novi Cybertruck trejler, a radi se o videu koji je kreirao Billy Crammer, te se ističe da nije u pitanju plaćena reklama, već snimak koji pokazuje kako bi promotivni video mogao da izgleda.

Pročitajte i:  Rusija ponovo upozorila da će napasti Starlink

Izvor: InsideEVs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,