PC Press Studio

Kriptovalute danas: Monetizacija Zoom poziva

Budući da je ostajanje kod kuće postalo uobičajeno, Zoom platforma za video pozive dobija sve više korisnika, pa se cifra uprkos bezbednosnim problemima popela do preko 300 miliona.

PCPress.rs Image

Kako naplatiti usluge

Sa povećanjem broja korisnika pojavio se i problem naplaćivanja usluga, pa korisnici na različite online seminare mogu da se prijavljuju tako što participaciju uplaćuju preko PayPal-a, ali se javila i potreba za integrisanjem drugih metoda plaćanja. Tako su mnogi korisnici, te vlasnici kompanija, poželeli da u svoje Zoom profile integrišu opcije za plaćanje usluga, te je kompanija 2key Network razvila način pod imenom SmartSessions koji korisnicima koji nemaju premijum naloge omogućava da u svoje profile integrišu način za plaćanje kriptovalutama. SmartSessions se povezuje direktno na Zoom API, i u vezi je sa Ethereum blockchain-om.

Proizvod kompanije 2key Network lansiran je pre nekoliko dana, te Zoom korisnicima već omogućava da svoje usluge naplaćuju u kriptovalutama, i kreatori ističu da se sistem lako aktivira i da ne zahteva specijalna znanja. Oni koji u vreme koronavirusa dobijaju različite usluge preko Zoom servisa sada mogu da plaćaju i na ovaj način, a sredstva se šalju direktno u digitalne novčanike pružalaca usluga.

Pročitajte i:  Ripple dodat u Centralnu Banku Irske

Izvor: Cointelegraph

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,