KTM BRABUS 1300 R premijerno izložen i prodat istog dana kada je stigao u Srbiju

KTM Srbija pripremila je nesvakidašnju premijeru za poslednji dan 15. „MotoPassion“ sajma motocikala! Ljubitelje moćnih i jedinstvenih dvotočkaša obradovaće specijalno izloženi KTM BRABUS 1300 R u hali 4 Beogradskog sajma, koji je za gotovo 50.000 evra prodat istog dana kad je stigao u Srbiju.

PCPress.rs Image

Predstavljeni KTM BRABUS 1300 R je jedan od svega 154 primeraka u svetu, odnosno 1 od 77 u Magma Red boji, što ga svrstava među najekskluzivnije modele u našoj zemlji.

Ovaj motocikl, predstavlja pravu atrakciju na dva točka, a karakterišu ga visoke performanse, besprekoran kvalitet i vrhunski dizajn namenjen istinskim entuzijastima i avanturistima.

Iako počiva na modelu KTM 1290 SUPER DUKE R EVO, KTM BRABUS 1300 R poseduje upečatljivi identitet koji je upotpunjen nizom ekskluzivnih, ručno rađenih detalja i komponenti od karbona.

PCPress.rs Image

Prepoznatljiv je po svom specifičnom i upečatljivom faru, kao i ručno rađenim grejnim sedištem koji po svojim karakteristikama podseća na ona koja se nalaze u BRABUS superautomobilima.

Pored svoje estetske jedinstvenosti, BRABUS 1300 R donosi moćno iskustvo u vožnji sa svojih neverovatnih 180 konjskih snaga i 140 Nm. BRABUS 1300 R poseduje posebni mat-crni keramički obloženi auspuh, čiji dizajn ističe njegov moćan, avanturistički i nekonvencionalan karakter.

Jedinstveni BRABUS 1300 R proizvodno je limitiran na samo 154 jedinice koje su dostupne u dve boje: Magma Red i Signature Black – po 77 motocikala u obe varijante, simbolišući tako dekadu i godinu u kojoj je osnovana kompanija BRABUS (1977).

PCPress.rs Image

Pozivamo vas da poslednji dan „MotoPassion“ sajma iskoristite kako biste videli ovaj jedinstveni KTM motocikl, koji predstavlja pravu ekskluzivu u moto svetu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,