Top50 Glas publike

Lansiranje modela Nokia 9 odloženo za februar

Nokia 9 premijum model trebalo bi da dođe u prilično impresivnom paketu, a zahvaljujući Snapdragon 845 procesoru, te pet kamera sa zadnje strane, ali je, ako je verovati izvorima, lansiranje modela, koje se očekivalo tokom 2018. godine, odloženo za februar 2019.

PCPress.rs Image

Kako tvrde izvori, radi se o tome da se istorija ponavlja, te da Nokia 9, poput modela Nokia 8 Sirocco dolazi kasnije nego što je planirano, budući da je model 8 predstavljen na MWC 2018 događaju, iako je bio zamišljen kao model za 2017. godinu. Na Nokia-i 9 se radi već mesecima, te se očekivalo da će se pojaviti kao premijum model za ovu godinu. Ipak, eksperti smatraju da model uprkos savršenim kamerama još uvek nije spreman, a možda se radi i o tome da iz kompanije žele da novi premijum model ponovo bude predstavljen baš na MWC događaju, koji se dešava svake godine u februaru.

PCPress.rs Image

Izgleda da je ova odluka negativno uticala na zaposlene u kompaniji HMD Global, pa je u poslednje vreme procurelo više fotografija Nokia 9 modela, a, kako se tvrdi, u znak protesta što je objavljivanje odloženo. Na kraju, jedino će vreme potvrditi da li su vesti o odlaganju tačne, ali je dovoljan dokaz i to što nikoga nisu iznenadile.

Pročitajte i:  Nokia očekuje rast u 2023.godini

Izvor: PhoneArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,