Top50 Glas publike

Lenovo otvorio novi R&D centar

Kompanija  Lenovo je zvanično objavila otvaranje najmodernijeg objekta u kojem su smešteni centri za  istraživanje i razvoj, prodajne operacije i proizvodni pogon za smartfone i tablete. Objekat se nalazi u centralnoj Kini, u gradu Wuhan.

Lenovo-for-those-who-do-logoObjekat se prostire na 200.000 kvadratnih metara i poseduje proizvodne linije , kao i odeljenje prodajnih operacija i R&D centar koji proširuje istraživačke i razvojne mogućnosti kompanije Lenovo fokusirane na tablete i smart telefone u vreme kada je potražnja za ovim proizvodima raste.

“Otvaranje ovog modernog objekat jača ne samo naše proizvodne kapacitete za PC Plus proizvode,  već nam i  pomaže da dodatno unapredimo brzinu i efikasnost, a svakako i dodatne uštede i ubrzanje inovacija, tako da možemo da nastavimo naš brz rast na tržište mobilnih uređaja” izjavio je predsednik i izvršni direktor kompanije Lenovo , Yang Yuanqing .

“Wuhan centar je važan dodatak našem globalnom lancu snabdevanja, i mnogo više nego još jedan proizvodni objekat. Objedinjujuči centre za istraživanje i razvoj i proizvodnju u jednu lokaciju, unapređujemo našu konkurentnosti što nam omogućuje da predstavimo još više inovativnih proizvoda na tržištu, za još kraće vreme. Možemo brže reagovati na kretanja na tržištu, oslobađajuči još više visokokvalitetnih inovativnih proizvoda namenjenih zadovoljavanju svih zahteve kupaca, što će se odraziti i na dodatni rast našeg udela na tržištu tableta i smartfona.”

Pročitajte i:  Apple ima ogroman problem sa fabrikom iPhone u Kini

Pored novog objekta, kompanija Lenovo ima proizvodne pogone i u objektima u Argentini, Indiji, Meksiku, Mađarskoj, Brazilu, Japanu, SAD i na više lokacija u Kini.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,