ERP 2024

Lenovo pomera granice dizajna, inovativnosti, kvaliteta i pouzdanosti

PCPress.rs ImageLenovo je u ponedeljak na konferenciji za medije u hotelu Antunović u Zagrebu, pred novinarima iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, demonstrirao zašto je proglašen najboljim proizvođačem računara, prema izveštaju Technology Business Research-a (TBR).
Izvještaj Technology Business Research-a „Studija o korporativnom ponašanju prilikom kupovine IT opreme i zadovoljstva korisnika: prenosivi i stoni računari za treći i četvrti kvartal 2009. godine“ proglasio je Lenovo najboljim proizvođačem računara, još jednom potvrdivši njegovu poziciju tehnološkog lidera u PC industriji. Takođe, izveštaj TBR-a naglasio je veliku predanost Lenova osiguravanju visokokvalitetnih računara i usluga kao i podrške korisnicima.
Vrhunski stručnjak i tehnički direktor globalnog istraživačkog centra kompanije Lenovo, Kevin Beck, okupljenim novinarima demonstrirao je prednosti koje proizvodi Lenova nude svojim korisnicima u odnosu na konkurenciju, ističući inovativni dizajn s naglaskom na kvalitetu i pouzdanosti koji doprinose njihovoj ukupnoj vrednosti.
„Cilj nam je da nastavimo sa proizvodnjom najsofisticiranijih računara na svetu i pomeranjem granica dizajna, inovativnosti, kvaliteta i pouzdanosti. Veliku ulogu u ostvarivanju toga cilja ima pružanje kvalitetnih usluga i podrške korisnicima. Našim korisnicima nastavićemo da pružamo inovativne usluge i rešenja kako bismo nadmašili njihova očekivanja, postavljajući nove standarde pružanja usluga vrhunskog kvaliteta“, izjavio je Kevin Beck.
Lenovo se na konferenciji za medije ponosno osvrnuo i na prenosivi računar netbook IdeaPad S10-3t, dokazujući svoju predanost vrhunskom dizajnu i inovativnosti, spajajući najnoviju tehnologiju i vrhunske performanse po prihvatljivoj ceni.
Lenovo netbook IdeaPad S10-3t predvodnik je nove generacije prenosivih računara sa bogatim multimedijalnim mogućnostima, koji kombinuje prenosivost, eleganciju, najnovije tehnologije i vrhunske performanse. IdeaPad S10-3t prvi je netbook s ekranom osjetljivim na dodir koji ima ugrađenu tehnologiju Lenovo NaturalTouch za upravljanje dodirom kako bi korisniku pružio jedinstveno računarsko iskustvo.

Pročitajte i:  Lenovo najavljuje prvi laptop na svetu sa LPDDR5x memorijskim modulima LPCAMM2

Izvor: PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,