BIZIT plus

LG 3D televizor sa Smart funkcijama

LG_LW980S_Smart 3DTV LG Electronics je na tržištu Srbije predstavio CINEMA 3D televizor sa Smart funkcijama, koje predstavljaju jedinstveni spoj dve napredne tehnologije. Najnoviji model LW980S korisnicima pruža mogućnost pretraživanja interneta, preuzimanja različitog online sadržaja i pristupa sve popularnijem LG Apps servisu, dok je funkcija Smart TV aktivirana i kod ranije dostupnih modela LG CINEMA 3D televizora, LW serije.

CINEMA 3D tehnologija garantuje jasnu i oštru 3D sliku koja ne treperi i ne stvara zamućenja, dok unapređena Wi-Fi konekcija omogućava vrlo jednostavan i brz pristup svim sadržajima na internetu putem Premium Contents menija. Premium Contents dolazi sa već pripremljenim izborom lokalnih i svetskih internet portala, koji su precizno prilagođeni ekranu LG televizora, čime je olakšano njihovo pretraživanje.

U Premium Content meni su uključeni i posećeni srpski sajtovi Port (www.port.rs), sajt koji preporučuje televizijski program, Domino Magazin (www.dominomagazin.com), jedan od najposećenijih lifestyle portala u našoj zemlji, kao i Sportal (www.sportal.rs), vodeći srpski sajt o domaćem i međunarodnom sportu. Za potrebe LG televizora, posebno je dizajniran izgled ovih sajtova i razlikuje se od verzije koju mnogi koriste na internetu na svojim računarima.

Pročitajte i:  Kompanija LG strateški investira u robotiku

Magic Motion daljinski upravljač, koji se može koristiti uz LG Smart TV televizore, višestruko olakšava korišćenje svih dostupnih opcija. Pomoću ovog uređaja, jednostavnim pokretima ruku, gledaoci mogu izabrati opcije na ekranu, bez korišćenja velikog broja tastera ili navigacionih strelica. Magic Motion daljinski je dostupan u većini bolje snabdevenih prodavnica tehnike.

Smart Share funkcija omogućava bežično povezivanje sa drugim digitalnim uređajima, poput računara, kamera, smart telefona ili tableta. Ovi modeli LG smart televizora poseduju i opciju koja na internetu automatski pretražuje sve zanimljivosti vezane za imena fajlova na vašem uređaju. Ukoliko je reč o nekom filmu, na primer, za tren oka saznaćete radnju, glavne glumce, reditelja, pa čak i ocene gledalaca.

U periodu od 1. oktobra do 31. decembra svi kupljeni LG Cinema 3D televizori ulaze u program „5 godina bez brige“, koji podrazumeva da i nakon dve godine pune garancije, od treće do pete godine kupci modela iz LW serije LG televizora, imaju pravo na besplatne delove i njihovu zamenu, dok LG ne snosi troškove transporta do i od servisa u ovom periodu. Takođe, uz kupljene model svih Cinema 3D televizora ide i paket od sedam pari 3D naočara.

Pročitajte i:  Na MWC 2024, budućnost tehnologije ekrana je jasna (i savitljiva)

Izvor: http://www.lg.rs

Facebook komentari: