Kompanija je predstavila CineBeam HU810P 4K projektor koji može da izbaci neverovatnih 2.700 ANSI lumena osvetljenja, time pokrivajući 97 procenata cinema DCI-P3 standarda boja. Šta više, “Adaptive Picture Pro” mod automatski prilagođava nivo svetla kako bi se prilagodio osvetljenju u prostoriji.  

PCPress.rs Image

HU810P ima dve postavke za sliku u svetloj i tamnoj prostoriji, a samostalno ima mogućnost da detektuje osvetljenje i prilagodi i osvetljenje i kontrast kako bi prikazao najbolju sliku. Za ljubitelje vrhunskog cinema prikaza, prikazuje automatski filmove u 24 fps koristeći “Real Cinema” mode. Takođe, ima podršku za HDMI 2.1 i 10-bitni raspon boja, donoseći HDR10 i HLG HDR modove, iako bez Dolby Vision ili HDR10+, što ionako čini veoma malo projektora.

Navodi se da će radni vek biti 20.000 časova, što znači da nećete morati da menjate sijalicu kao kod standardnih projektora. Ovaj projektor takođe radi na LG WebOS 5.0 platformi koja može da koristi usluge kao što je Netflix. CineBeam HU810P košta $2.999.