LG će lansirati telefon sa dodatnim ekranom na futroli

LG se pridružuje kompanijama koji će nuditi telefone sa preklopnim ekranima, ali na jedan originalan način. Postoje informacije da će LG lansirati pametni telefon, čije ime još uvek nije zvanično odabrano, koji će imati opciju dodavanja drugog ekrana. To će se obavljati preko neke vrste futrole koja će sadržati dodatni ekran. On bi trebalo da se automatski poveže sa postojećim i, praktično će duplirati površinu ekrana.

PCPress.rs Image

Pominje se da će taj novi telefon biti predstavljen na Mobile World Congress-u u Barseloni sledećeg meseca, ali nije poznato da li će nositi oznaku G8, jer postoji velika šansa da to ime dobije neki, po izgledu konvencionalniji telefon.

G7 serija LG telefona ima dobre karakteristike, ali se nekako „utopila“ u moru novih modela koji su se pojavili na tržištu u poslednjih godinu dana. Zato je ovaj korejski proizvođač morao da bude kreativan i da na neki neuobičajen način ponovo skrene pažnju na sebe. A pojava telefona sa dva ekrana, , od kojih jedan može da se odvoji i po potrebi ukloni, jeste originalan potez.

Pročitajte i:  Meta u saradnji sa kompanijom LG

Izvor: Cnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,