PC Press Hosting 2020

LG možda radi na telefonu sa rotirajućim displejom

LG je lansirao novi telefon iz srednje klase, Velvet, koji možemo smatrati začetnikom nove dekriptivne strategije imenovanja modela. Sledeći model, najverovatnije će dobiti naziv Wing, a ime ukazuje na jedinstveni način na koji će se upotrebljavati dva ekrana.

Rotirajući displej na pametnom telefonu?

Naime, slike koncepta ovog telefona koje su se pojavile u javnosti pokazuju da će telefon (možda) imati dva ekrana, postavljena jedan preko drugog. Gornji ekran će moći da se rotira za 90 stepeni što izgleda kao da telefon ima krila. Njegova dijagonala je 6.8 inča, dok je „donji“ ekran kvadratnog oblika i ima dijagonalu od četiri inča. Tačna svrha ovog dizajna nije najjasnija u ovom trenutku, sem možda da će taj drugi ekran biti upotrebljen za prikaz tastature.

Takođe, nije poznato ni da li je ovo samo dizajnerska ideja, ili LG planira da proizvodi Wing. Međutim, LG je i ranije bio poznat po neuobičajenim dizajnerskim rešenjima po kojima je želeo da se distancira i razlikuje od svojih rivala.

Pročitajte i:  LG restruktuira svoj TV biznis

Wing je do sada njihov najambiciozniji projekat u tom smeru i verovatno će zahtevati da se reše mnogi hardverski i softverski izazovi kako bi sve funkcionisalo kako treba. A da li ćemo doživeti da vidimo ovaj model u prodaji, pokazaće vreme.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
PC-Auto

Tagovi: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.