LG Optimus Vu: od septembra i u Evropi

LG_Optimus VU_Foto2 Nakon velikog uspeha u Južnoj Koreji i Japanu, LG Optimus Vu: će u septembru biti dostupan i na tržištima Evrope, Azije, Bliskog istoka, Afrike i Latinske Amerike. Sa ekranom dijagonale 5 inča i 4:3 razmerom slike, Optimus Vu: objedinjuje karakteristike tablet računara i smart telefona u jednom uređaju.

Optimus Vu: je samo u Južnoj Koreji prodat u preko pola miliona primeraka, nakon čega je ovog meseca stigao i na japansko tržište, gde je takođe doživeo veliki uspeh.

,,Drugačija forma čini Optimus Vu: jedinstvenim, čak i u kategoriji smart telefona sa ekranom od pet inča, za koje očekujemo da će svoju punu popularnost dostići tek nakon što budu dostupni na globalnom nivou“, izjavio je dr Jong-Seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Optimus Vu: je opremljen sa brzim 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3 Quad-Core procesorom, koji nudi odličan balans između performansi i zahteva u pogledu napajanja. Ekran dijagonale 5 inča i 4:3 razmera slike čine prikaz dokumenata znatno boljim, a surfovanje internetom i upotrebu multimedijalnih sadržaja lakšom i zabavnijom. Pored toga, IPS ekran prikazuje prirodne i žive boje i omogućuje savršeni prikaz čak i kada su sunčevi zraci upereni direktno u ekran. Optimus Vu: dolazi sa novim, unapređenim verzijama QuickMemo™ i Notebook aplikacija, koje uz ekrane velikih dimenzija pružaju posebno korisničko iskustvo.

Pročitajte i:  LG monitori: Hedonizam na dva načina

Glavne karakteristike:

o Operativni sistem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich

o Mreža: 3G

o Ekran: XGA IPS ekran dijagonale 5 inča i 4:3 format slike (768 x 1024 piksela)

o Memorija: 32GB

o Kamera: 8.0MP (zadnja) / 1.3MP (prednja)

o Dimenzije: 139.6 x 90.4 x 8.5mm

o Težina: 168g

Facebook komentari: