LG pametni sat otključava automobil

U saradnji sa vrhunskim studiom za automobilski dizajn, Italdesign Giugiaro, kompanija LG razvila je proizvode i tehnologije kompatibilne sa novim automobilskim vozilom Gea, uključujući i najnoviji LG pametni sat, LG Watch Urbane LTE.

LG Watch Urbane LTE_Fotografija 3Ovaj uređaj, četvrti je po redu pametni sat kompanije LG, poseduje NFC tehnologiju, a predstavljen je na Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni.

Zahvaljujući ekskluzivnoj aplikaciji, ovaj uređaj može da prima informacije od Gea automobila, kao i da služi za otvaranje i zatvaranje vrata. Pored Urbane LTE sata, LG je proizveo i sve ekrane unutar ovog vozila, uključujući i full HD displej dijagonale 12,3 inča, koji omogućava upravljanje intrument tablom i prikazuje važne informacije, kao i zakrivljeni HD Plastic OLED (P-OLED) displej dijagonale 6 inča.

„LG Watch Urban LTE je pravi primer inovacije koja je moguća kada ste lider u industriji LTE tehnologije. Njegov stil i moderan izgled predstavlja otelotvorenje naše filozofije, inovacija za bolji život“, rekao je Džuno Čo, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Lucid Motors prikupio još milijardu dolara
SBB

Tagovi: , , ,