Samsung Pay – od leta u SAD i Koreji

Samsung je predstavio Samsung Pay, servis koji omogućava korisnicima da pređu na bezbedna mobilna plaćanja na gotovo svim prodajnim mestima.

SAMSUNG CSC

Sa ovom opcijom korisnici sada mogu da koriste svoje mobilne uređaje za plaćanje na postojećim prodajnim terminalima, a kako bi se to postiglo, Samsung koristi NFC i novu vlastitu tehnologiju MST (magnetski bezbedan prenos) kako bi mobilna plaćanja bila pristupačnija trgovcima i kupcima.

Samsung je sklopio partnerstvo sa vodećim mrežama za plaćanje kao što su MasterCard i Visa, a radi i na proširivanju partnerskog sistema za Samsung Pay sa glavnim finansijskim partnerima širom sveta, uključujući American Express, Bank of America, Citi, JPMorgan Chase i U.S. Bank, čime želi da pruži više fleksibilnosti, pristupa i izbora korisnicima uz jednostavan i bezbedan način plaćanja.

„Samsung Pay će promeniti način na koji ljudi plaćaju za robu i usluge, kao i način na koji koriste svoje smart telefone“, istakao je Dž. K. Šin, generalni direktor divizije Samsung Mobile. „Bezbedan i jednostavan proces plaćanja, uz jaku mrežu partnera, čini da Samsung Pay postane servis koji zaista menja pravila igre i koji će našim korisnicima i partnerima u tom ekosistemu doneti dodatnu vrednost.“

Samsung Pay će u početku biti dostupan u SAD i Koreji od leta, a proširiće se i na druge regione, uključujući Evropu i Kinu, uz uređaje Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Testiranje One UI 6.1 u toku za ove starije modele Samsung telefona
SBB

Tagovi: ,