Top50 Glas publike

LG: petogodišnja garancija za sve LG LED televizore kupljene 1. oktobra do 31. decembra

LG_LED_LCD_TV-5yLG Electronics (LG) najavljuje da će ponoviti uspešan program produžene garancije za sve LG LED televizore kupljene u Srbiji u periodu od 1. oktobra do 31. decembra ove godine. Za sve LG LED televizore kupljene u ovom periodu potrošači će imati nesvakidašnju prednost od produžene, petogodišnje garancije, koji god LG LED televizor izaberu.

komentarišući LG program garancije, direktor LG predstavništva u Srbiji Predrag Todorović je rekao: „U LG-u težimo da nađemo način da pružimo dodatnu vrednost kupcima, i da razumemo čak i njihove neiskazane potrebe. Sagledavanje potreba kupaca je glavni element uspeha u našoj industriji. Prepoznali smo, ne samo povećanu potražnju za LED tehnologijom na tržištu televizira u Srbiji, već razumemo i potrebu za dodatnom sigurnošću nakon kupovine. Zbog toga smo kupcima pružili sveobuhvatno rešenje, koje kombinuje savršen proizvod i dodatnu brigu koju pruža kompanija LG.”

Rast globalnog tržišta LED televizora uticao je i na tržište u Srbiji, pogotovo u vreme fudbalskih i košakraških svetskih prvenstava. Izuzetna prednost za korisnike LED tehnologije se ogleda u LED pozadinskom osvetljenju ekrana, koje pruža neverovatno oštru i svetlu sliku, čiji kvalitet je nenadmašan u glatkom prikazivanju dinamičnih scena, zahvaljujući ekstremno velikom kontrastu od 3,000,000:1 do 10.000.000:1. Takođe, veliki kontrast omogućava da se slika pune HD rezolucije bolje vidi iz svih uglova, što upotpunjava doživljaj gledanja HD sadržaja koji je sve dostupniji širom sveta.

Pročitajte i:  LG napravio rastegljivi displej

Petogodišnja garancija kompanije LG odnosi se na sve LG LED televizore koji su kupljeni u Srbiji u navedenom periodu, čime se  nastavlja pozitivno iskustvo kompanije LG sa prethodnim programom petogodišnjih garancija iz maja ove godine. Proizvodi kompanije LG dostupni su širom Srbije, u radnjama zvaničnih zastupnika kao što su: Idea, Mercator, Tehnomanija, Novel, PC Practic, Technomarket, Control Point, Big Bang etc.

LG

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,