LG prikazao zakrivljene ivice ekrana i “Raindrop” kameru telefona

LG je zainteresovao javnost mnogim novostima, a ovaj put se čini da je uspeo da privuče pažnju malo drugačijim dizajnom uređaja, ili makar kamere u odnosu na ono što je trenutno aktuelno. Novi pravac u dizajnu južnokorejska kompanija verovatno će implementirati u svoju G seriju uređaja (zar je neće ugasiti?) ili seriju koja je bude zamenila, s obzirom da je V serija ažurirana novim V60 ThinQ modelom pre par meseci.

PCPress.rs Image

Dizajnerski elementi

Bilo da će se zvati G9 ili ne, novi telefon će imati makar dva dizajnerski istaknuta elementa. Prvi je “3D Arc Desing”, odnosno blago savijanje ivica ekrana displeja ka stranama uređaja, poput Galaxy telefona, kao i pozadinu uređaja za koju LG tvrdi da je više simetrična i da je zgodnija kako za oko, tako i u ruci.

PCPress.rs Image

Drugi deo je kamera, gde za razliku od aktuelnih uređaja čiji su moduli na pozadini sve veći, LG promoviše svoj “Raindrop” kamera dizajn sa glavnom kamerom koja malo iskače iznad površine iznad dva druga objektiva i blica. Malo drugačiji pristup, ali interesantan na prvi poged. Minimalistički pristup svakako odvaja telefone od konkurencije, ali i od drugih uređaja kompanije.

Pročitajte i:  Google mape dobijaju novi izgled i tri nove funkcije

Iako dolazi sa 5G modemom, ima slabiji procesor nego prošle generacije jer je sada uzet CPU srednjeg ranga, Snapdragon 765. Glasine navode da bi telefon mogao da bude predstavljen već 15. maja, i to uz novo ime. 

Izvor: engadget

Facebook komentari: