TrendMicro

Huawei P40 serija dostupna za online naručivanje u Srbiji

Huawei je nedavno održao prvu online prezentaciju i predstavio članove najnovije P40 serije. Od danas je i zvanično moguće poručiti ove telefone online! Kompanija je, u skladu sa trenutnom situacijom, uvela mogućnost online poručivanja i dostavu telefona na kućnu adresu.

PCPress.rs Image

Huawei P40 Pro, P40, P40 Lite ili P40 Lite E telefon od danas možete da poručite na zvaničnom sajtu ili kod mobilnog operatera čiji ste korisnik. Takođe, nedavno je Huawei produžio garanciju za sve svoje uređaje uz uslugu “Od vrata do vrata”. Huawei P40 i P40 Pro dostupni su u tri boje – Ice White, Silver Frost i Black i odišu klasičnom elegancijom i vanvremenskim stilom.  P40 Lite dostupan je u bojama Sakura Pink, Crush Green i Midnight Black.

Huawei P40 serija nastavlja tradiciju po kojoj Huawei pravi ključnu razliku u odnosu na konkurentske brendove, a to je prepoznatljiv kvalitet fotografije. Na novim telefonima čekaju nas osim unapređene kamere, još bolji procesor, unapređeni dizajn, jedinstveni Huawei mobilni servisi, kao i Huawei prodavnica aplikacija – App Gallery.

Pročitajte i:  Počela prodaja Huawei Mate 50 Pro telefona

PCPress.rs Image

Huawei App Gallery

App Gallery je zvanična Huawei prodavnica aplikacija u okviru koje možete pronaći veliki broj kako globalnih tako i lokalnih aplikacija. Sve što je potrebno da uradite kako biste neometano koristili Huawei App Gallery jeste kreiranje sopstvenog Huawei ID naloga već pri početnom podešavanju telefona.

PCPress.rs Image

Osim toga, kako bi prelazak iz starog u novi telefon bio što jednostavniji, Huawei je kreirao posebnu aplikaciju pod nazivom Phone Clone koja sve korisnike lišava straha gubitka podataka prilikom zamene telefona. Ona je na svim Huawei telefonima preinstalirana, a na novi telefon ukoliko nije Huawei možete je instalirati tako što ćete je preuzeti sa prodavnice aplikacija, bilo da je reč o Apple Store-u ili Google Play-u.

Aplikacija Phone Clone, omogućava da u samo nekoliko klikova prebacite sve aplikacije, fotografije, videe, kontakte i ostale vama važne podatke, sa bilo kog pametnog telefona na vaš novi telefon. Pri samom podešavanju novog telefona, Huawei će vam ponuditi opciju prebacivanja podataka na ovaj način, a vaše je samo da na stari telefon instalirate Phone Clone aplikaciju ili ažurirate već postojeću, označite sve što želite da prebacite u novi telefon i u svega par klikova imaćete sve što vam je potrebno od postojećih podataka na vašem novom telefonu!

Pročitajte i:  Nokia predstavila svoj najodrživiji pametni telefon do sada

PCPress.rs Image

Kada je reč o korisnim aplikacijama, tu je i MoreApps – takođe dostupna za preuzimanje na AppGallery. Na ovoj platformi možete pronaći i preuzeti veliki broj popularnih aplikacija.

Huawei se pobrinuo i za skladištenje podataka i kreirao sopstveni cloud prostor – Huawei Cloud, pa tako sve svoje važne podatke i dokumenta možete bezbedno da skladištite na jedno mesto. Da pročitate više o App Gallery-ju i uopšte naše utiske o korišćenju, pogledajte naš prikaz Huawei P40 Lite telefona, kao i pratećih servisa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,