LG: Zero Pixel Guarantee program u Srbiji

LG_ZPG_logo Fokusirajući se na potrebe kupaca, LG nudi novu liniju pristupačnih LED monitora napredne tehnologije

Beograd, 20. april 2010. – LG Electronics je predstavio novi LG Zero Pixel Guarantee program, koji podrazumeva servis besplatne zamene novog monitora, u roku od 72 sata od kupovine, u slučaju kvara makar i jednog sub-piksela. LG je predstavio i novu liniju LED LCD monitora zasnovanih na naprednim tehnologijama sa fokusom na potrošačima.

Ukoliko film likvidnog kristala, od koga su sačinjeni milioni svetlih i tamnih sub-piksela koji generišu boju, ne funkcioniše pravilno u toku proizvodnje LCD ekrana, svetli ili tamni sub-pikseli mogu se pojaviti na ekranu u obliku tačke ili mrlje. Ovo ne utiče na funkcionalnost LCD ekrana tako da se mrtvi svetli i tamni pikseli ne smatraju greškom u proizvodnji. Novi LG monitori mogu biti zamenjeni u periodu garancije ukoliko kupac utvrdi da je broj sub-piksela prešao zakonom utvrđenu dozvoljenu cifru (npr. ISO 13406 Class II).

LG Zero Pixel Guarantee program pruža dodatnu sigurnost potrošačima pri kupovini novih LG LCD monitora. Kako je broj piksela sa greškom u odnosu na veličinu ekrana zakonom limitiran, nijedan proizvođač nije obavezan da obezbedi ovakvu vrstu usluge na našem tržištu. Međutim, ukoliko kupac utvrdi da njegov novi LG monitor sadrži makar i jedan sub-piksel sa greškom, takozvani „mrtvi sub-piksel”, LG mu pruža mogućnost da u roku od 72 sata od trenutka kupovine vrati kupljeni proizvod u prodajni objekat i zameni ga za odgovarajući novi LG monitor.

Pročitajte i:  LG ArtCool Gallery premium klima uređaj predstavljen u Srbiji

LG E50 Uz Zero Pixel Guarantee program, LG je predstavio i LG E50 seriju iz nove serije LED pristupačnih monitora na našem tržištu. Model E50, u verzijama od 20 i 23 inča, obeležava početak dostupnosti LCD LED modela na srpskom tržištu, pristupačnih svakom budžetu. LG LED ekrani serije E50 nude i živopisne slike izvanrednog sjaja, zahvaljujući potpunom LED pozadinskom osvetljenju, umesto uobičajenog CCFL osvetljenja ekrana. LG Original Ratio, Cinema Mode i Auto Bright funkcije takođe doprinose izuzetnom kvalitetu slike, dok Dual Screen opcija nudi automatsku podelu slike na dva dela ekrana i omogućava istovremeni rad u dva programa, na primer rad na dokumentu i surfovanje internetom u istom prikazu. Elegantan dizajn modela E50, profila debljine svega 17.5mm, prati i visoka energetska efikasnost ovog monitora, svrstavajući ga u red ekoloških uređaja koji doprinose očuvanju životne sredine.

„LG je poznat po svojim visokokvalitetnim monitorima, kao i drugim jedinstvenim proizvodima fokusiranim na potrebe potrošača. Zero Pixel Guarantee program dodaje i najviši nivo pratećih usluga, dok nove serije pristupačnih LCD LED monitora doprinose većoj dostupnosti nove tehnologije. Sigurni smo da će ove dodatne vrednosti za naše potrošače ojačati našu poziciju na tržištu monitora”, rekao je Predrag Todorović, direktor predstavništva LG Electronics u Srbiji, na današnjem predstavljanju programa i nove serije monitora u Beogradu.

Pročitajte i:  Kia integriše WebOS kompanije LG Electronics

U okviru prezentacije novog Zero Pixel Guarantee programa i serije pristupačnih LCD LED monitora serije E50 i E40 predstavljeni su i LG monitori iz serija W20P, W86L, W63 i M7D, koji su već dostupni na našem tržištu. Ovakvim pristupom LG želi da doprinese razvoju nove LED tehnologije i njene dostupnosti potrošačima, uz dodatno unapređene garancije i potvrdu kvaliteta LG proizvoda i na srpskom tržištu. LG Zero Pixel Guarantee besplatan servis dostupan je od 1. aprila 2010, kako u Srbiji tako i u pojedinim zemljama u regionu za kompletnu liniju dostupnih LG monitora.

Više infomacija možete pronaći na www.lge.rs

Facebook komentari: