Lidl u Srbiji: zna se tačan dan otvaranja

Konačno je otkriven tačan datum otvaranja Lidl lanca prodavnica u Srbiji!

PCPress.rs Image

Nakon višemesečnih nagađanja, Lidl je konačno otkrio kada će tačno otvoriti svoje prodavnice. Ranije smo otkrili da će otvaranje Lidla biti u oktobru, a sada je i zvanično potvrđen tačan dan. Kao što je i planirano, Lidl će se otvoriti 11. oktobra. Kako je navedeno u saopštenju, 16 prodavnica u 12 gradova će se istovremeno otvoriti u 8 ujutru.

Lidl otvaranje prodavnica širom Srbije

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji. Otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima će uslediti od novembra i nastaviti se u narednim mesecima, s obzirom na to da Lidl Srbija najavljuje dalje širenje maloprodajne mreže.

„Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija.“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Pročitajte i:  Vodafone u Nemačkoj otpušta 2.000 zaposlenih 

PCPress.rs Image

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta će se naći jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. Lidl je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekaće više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 radnika.

Izvor: Lidl

Facebook komentari: