Limundo: Rekordna godina

PCPress.rs ImageOdložene investicije, recesija i povećanje stope nezaposlenosti obeležiće tekuću godinu. Uprkos složenoj ekonomskoj situaciji Limundo, internet projekat mladih beograđana, zabeležio je rast u svim bitnim aspektima poslovanja. Osim trostrukog povećanja broja zaposlenih, povećanja broja korisnika i uvećanja prometa dvadeset puta u odnosu na 2008. godinu, investitori su u njegov dalji razvoj uložili gotovo pola miliona evra.

“U ovoj godini aukcijski sajt Limundo zabeležio je četvorostruko povećanje broja korisnika kao i rekordne prihode od preko 4 miliona dinara. Potencijal sajta prepoznali su i investitori i partneri iz Evrope i Amerike, što će obezbediti dalji rast i razvoj aukcije broj 1 na Balkanu”, izjavio je Vladimir Nikolić jedan od osnivača i direktor kompanije Limundo. Ovo je jedan od uspešnijih primera domaćeg e-commercea, privredne grane koja se tek razvija. Limundo korisnici, Limundo tim i dvojica entuzijasta, braća Vladimir i Nenad Nikolić, potvrđuju da posvećenost i istrajnost vode ka dobrim rezultatima, a da za mlade talentovane ljude u Srbiji ima dovoljno prilika.

Aukcijski sajt Limundo pokrenut je u maju 2006. godine. Na Limundu posetioci prodaju i licitirajući mogu da kupe preko 120.000 različitih predmeta: opremu i delove za motorna vozila, mobilne telefone, različite starine, knjige i časopise. Među predmetima na Limundo “marketu” su i rimski novčići, stare kovanice i novčanice, ali i svakodnevna oprema za domaćinstvo, negu tela i dečija oprema. Registrovano je preko 40.000 aktivnih korisnika a svakih 5 minuta na Limundu se registruje novi član.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

Limundo pokreće i humanitarne akcije, a trenutno je aktuelna akcija “Limundovci pomažu Svratištu”. Prihodi ove aukcije namenjeni su mališanima koji jedino utočište sa hladnih ulica pronalaze u ovoj humanoj instituciji.

Facebook komentari: