LinkedIn će omogućiti snimanje pravilnog izgovora imena

Pravilan izgovor nečijeg imena nije samo pitanje učtivosti. To je način da se prepozna nečiji identitet, pa je poslovna mreža LinkedIn odlučila da olakša taj posao svojim korisnicima.

PCPress.rs Image

Naime, ova mreža je predstavila novu opciju koja će omogućiti korisnicima da snime audio zapis sa izgovorom svog imena. Drugi korisnici će moći da čuju kako to zvuči, klikom na ikonicu zvučnika pored imena u profilu korisnika.

Šansa da neko iz prvog pokušaja pogrešno izgovori tuđe ime, naročito ako te osobe nisu pripadnici istog naroda, je gotovo stoprocentna. Zato je od velike važnosti da korisnici LinkedIn-a omoguće svojim postojećim i budućim konekcijama da čuju kako se njihovo ime pravilno izgovara.

Da bi se ova opcija koristila, snimanje mora da se izvrši na mobilnom uređaju (Android ili iOS zasnovanom telefonu), dok će reprodukcija snimljenog imena biti dozvoljena i na mobilnim i na desktop platformama. Njeno implementiranje je već počelo, a očekuje se da će svih 690 miliona korisnika LinkedIn-a dobiti tu mogućnost za oko mesec dana.

Pročitajte i:  LinkedIn testira feed sa vertikalnim video snimcima

Izvor: LinkedIn

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,