The Sims dobija sopstvenu rijaliti TV emisiju

Mnogi od vas su verovatno upoznati sa EA The Sims igrom. Činjenica je da je mnogima zabavna s obzirom da traje i da se igra već 20 godina, ali iz nekog razloga, čini se da njen tvorac, EA, smatra da bi zaista moglo biti vredno pokrenuti TV emisiju vezanu za ovu kultnu igru.

PCPress.rs Image

12 takmičara bori se za 100.000 dolara

Pod nazivom Spark’d, ovo će biti rijaliti TV emisija u kojoj će 12 takmičara dobijati zadatke da kreiraju likove, svetove i priče u The Sims 4 igri u nadi da će otići kući sa nagradom od 100.00 dolara. Kako poručuju iz EA, „Decenijama različiti pripovedači pričaju milione priča u The Sims-u, inspirisani vlastitim životima i bezgraničnom kreativnošću. Takmičenje je u toku, jer se dvanaest takmičara bori u izazovima kreativnosti gde će praviti likove, svetove i priče u nadi da će impresionirati sudije – i osvojiti nagradu od 100.000 dolara.“

Sudije su Sims glumica koja pozajmljuje glas i kantautorka Tayla Parx, tvorac i producent BuzzFeed-a Kelsey Impicciche i Dave Miotke (aka SimGuruNinja) iz franšize developer Maxis. Voditelj je obožavatelj Sims-a i bivši finalista American Idol-a Rayvon Oven.

Sims izdavač EA radila je na serijalu sa Turner Sports eSports odsekom Eleague i BuzzFeed-ovim odeljenjem za igre. Prva sezona od četiri dela The Sims Spark’d, biće premijerno prikazana u petak 17. jula na TBS-u. Epizode ​​će se emitovati svake nedelje, a biće dostupne i preko YouTube kanala BuzzFeed Multiplayer od ponedeljka 20. jula.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,