Data centri 2024

Logitech: Bioskop u krilu

PCPress.rs ImageNotebook računari se koriste za slušanje muzike, igranje, gledanje filmova, televizije i video klipova. Koriste se na kauču ili na krevetu. Pored toga se traže načini da korišćenje bude komfornije, a i razlika koju donosi kvalitetan zvuk doprinosi uživanju. Kako bi se doživelo bioskopsko iskustvo pomoću prenosnog računara, Logitech je predstavio Speaker Lapdesk N700, prvi sveobuhvatni dodatak za prenosive računare sa integrisanim stereo zvučnicima, ugrađenim ventilatorom i širokom tapaciranom bazom.
Za razliku od većine zvučnika za prenosive računare, Logitech Speaker Lapdesk N700 sadrži dva ugrađena zvučnika visoke definicije sa dva drajvera veličine 2 inča. Specijalno dizajnirani za prenosive računare, stereo zvučnici su precizno pozicionirani sa strane računara da bi proizveli bogat zvuk i moćan bas. Pošto se povezuju uz pomoć jednog USB kabla nema dodatne komplikacije priključivanja eksternih zvučnika.
Logitech Speaker Lapdesk N700 pomaže i da korišćenje prenosnog računara bude udobno. I na kauču i na krevetu, ugao pod kojim se gleda u ekran i tapacirana baza pomažu da korisnik sedi u udobnijoj pozi. U međuvremenu tihi i efikasni ventilator sprovodi vazduh ispod računara, a termo izolacija sprečava toplotu iz računara da se prenosi na noge i kolena korisnika. Zaštitna maska sprečava da se ventilator zaprlja i ošteti, a prednji i zadnji otvori obezbeđuju nesmetani protok vazduha.
Logitech Speaker Lapdesk N700 se veoma lako koristi, samo se priključi jednim USB kablom na računar i moguće je gledati filmove, slušati muziku i onlajn video sa punim bogatim stereo zvukom, bez potrebe za instalacijom dodatnog softvera i baterija. Speaker Lapdesk N700 ima i kontrole za jačinu zvuka i dugme za uključivanje ventilatora. Na evropskim tržištima bi trebalo da se pojavi u martu po ceni od oko 70 evra.
Facebook komentari:
Pročitajte i:  Logitech dodaje programabilne dugmiće za ChatGPT na svojim miševima i tastaturama
SBB

Tagovi: , , ,