BIZIT plus

Logitech miševi za fubalsko prvenstvo

Kompjuterski dodaci, a posebno tastature i miševi, prilično su udobniji u poslednje vreme, a najpre zahvaljujući promenama u dizajnu. Ipak, kada je izgled u pitanju korisnici nemaju puno izbora. Kompanija Logitech već neko vreme pokušava da to promeni, te je još u julu 2016. godine lansirala bežične miševe iz serije M koje odlikuje poseban dizajn, da bi sada najavila još jedan proizvod iz ove serije, a koji je namenjen onima koji svetska prvenstva u fudbalu najradije prate ispred svojih računara.

PCPress.rs Image

Naime, Logitech je 26. marta najavio Logitech M238 Fan Collection, koja dolazi i u bojama srpskog fudbalskog tima, te navijačima omogućava da i na taj način demonstriraju svoju naklonost. Pored srpske, Logitech podržava i boje drugih reprezentacija, a poput Nemačke, Engleske, Portugalije, Argentine, Francuske, Španije ili Brazila. Novi miševi dolaze taman na vreme za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018, a pored toga su i udobni, prenosivi, te mogu da rade do 12 meseci na jednoj, unapred instaliranoj bateriji. Miševi rade na većini operativnih sistema – Windows, Mac, Chrome OS i Linux, a dolaze sa nano USB prijemnikom koji omogućava kretanje u radijusu od 10 metara.

Pročitajte i:  Značajan trenutak za Microsoft: Prvi put su Games nadmašile Windows

PCPress.rs Image

Očekuje se da će Fan Collection bežični miševi biti dostupni već u aprilu, a po maloprodajnoj ceni od 2.999 dinara. Za više informacija posetite stranicu logitech.com ili njihovu Facebook stranicu.

Facebook komentari: