PC Press Studio

Magazin Forbes proglasio Motorolu razr 40 ultra za najbolji kompaktni Android telefon

Ukoliko želite smarfon prepun naprednih funkcija i najnovije tehnologije, Android uređaji svakako predstavljaju najbolji izbor.

PCPress.rs Image

Mnogi Android telefoni dizajnirani su za napredne korisnike, fotografe, dizajnere, ali i regularne korisnike. U slučaju da su vam kamera, specifikacije i mogućnost personalizacije telefona bitni, ali ukoliko veliku pažnju poklanjate i vrhunskoj tehnologiji, sudeći po poznatom magazinu Forbes, najbolj izbor je Motorola razr 40 ultra.

Motorolin najnoviji telefon na preklop nudi kompaktan i revolucionaran dizajn koji može stati u svaki džep, ali kada se telefon otvori, korisnici na raspolaganju imaju veliki OLED ekran dijagonale 6.9 inča sa izuzetno brzim osvežavanjem od 165Hz.

Nova Motorola razr 40 ultra opremljena je i moćnim Snapdragon 8+ Gen 1 procesorom koji je duplo brži od prethodne generacije, a tu je i 8/256GB memorijska konfiguracija koja će zadovoljiti i one najzahtevnije korisnike.

Posebno se izdvaja i veliki spoljni 3.6-inčni displej koji se bez ikakvih ograničenja može koristiti kao primarni za praćenje notifikacije, odgovaranje na poruke i korišćenje omiljenih aplikacija.

PCPress.rs Image

Pored vrhunske tehnologije koja ovaj telefon čini zaista jedinstvenim, Motorola je veliku pažnju poosvetila i svim ostalim segmentima koji su bitni korisnicima, pa tako na raspolaganju imaju i 32MP prednju kameru, 12+13MP zadnju kameru sa opcijama ultraširokog i macro slikanja, IP52 sertifikat vodootpornosti i stereo zvučnike.

Pročitajte i:  Motorola telefoni dobijaju veoma važno unapređenje kamere

Motorola razr 40 ultra je zaista odličan primer koji oslikava put koji su pametni telefoni prošli za jako kratko vreme, ali i bezgranične mogućnosti koje su tek pred nama kada su u pitanju nove forme smartfona.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: