BIZIT plus

Magazin PC broj 264 dostupan u našoj digitalnoj čitaonici

U našoj digitalnoj čitaonici dostupno je najnovije izdanje magazina PC, broj #264. U novom broju donosimo obilje sadržaja, uključujući upotrebu informacionih tehnologija u zdravstvu, pregled domaćeg IT tržišta, kao i mnoštvo zanimljivih uređaja i priča o tehnologijama primenjenim u biznisu.

PCPress.rs Image

U novom broju, između ostalog, možete čitati:

IT u zdravstvu: Mens sana IT corpore sano – Spremili smo za vas veliki pregled primene informacionih tehnologija u zdravstvu

Intel NUC: 4K iz male kutije – Desktop računar u toliko kompaktnom pakovanju da ga prosto morate zavoleti, a pri tome zadržava izuzetno visok stepen funkcionalnosti

Robotika i zabava zajedno – najzanimljiviji i najinteresantniji trenutno dostupni roboti-igračke, koji spajaju učenje i razbibrigu

ASUS ZenBook hibrid – vrhunski ZenBook ultrabuk je izrađen u duhu i ruhu hibridnih računara, pa tako u zavisnosti od položaja ekrana može služiti i kao tablet, ili nešto između

Samsung Galaxy S10: U znaku desetke – postarali smo se da vam dočaramo trio novih Galaxy S10 telefona iz tri različita ugla: kakvi su telefoni, šta možete da očekujete od njih, ali i da ukažemo na prateće servise i da razmotrimo pitanje da li je uopšte S10e inferiorniji od S10 i S10+ ili je zapravo najpametniji izbor?

Pročitajte i:  PC Press slavi 29. rođendan!

PWA Microsoft Office: besplatno na store-u – Da li ste znali da Office aplikacije zapravo možete besplatno da koristite, i to sa toliko funkcionalnosti da najvećem broju korisnika ništa osim tih osnovnih informacija neće trebati?

Kako radi EON – istražili smo za vas kako funkcioniše EON; od sada više ne morate da budete korisnik SBB-a da biste koristili ovu digitalnu platformu!

Domaće IT tržište: Ako (ne) investirate, kajaćate se – detaljan pregled domaćeg IT tržišta, sa pregledom stanja, izazova, prilika i prepreka!

PCPress.rs Image

Najnoviji broj možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici! Osim čitanja kompletnog broja putem pretplate, tradicionalno kreiramo specijale sa najzanimljivijim temama iz svakog broja, koji su dostupni za čitanje potpuno besplatno, te stoga budite uz PC Press u narednim danima kada ćemo vas obavestiti o izlasku specijala!

Facebook komentari: