BIZIT plus

Marissa Mayer konačno nastavila sa poslom i novim proizvodom

Marissa Mayer, bivša izvršna direktorka kompanije Yahoo i prva žena inženjer u Google-u, konačno je otkrila više detalja o svom sledećem poslovnom poglavnju. Tokom godina, Mayer je bila predmet fascinacije. Prvo, bila je jedna od retkih žena na čelu velike tehnološke kompanije. Od tada, ljude je zanimalo šta će uslediti nakon što je napustila Yahoo posle prodaje Verizonu 2017. godine.

marissa mayer nastavlja poslovanje

Startup Lumi Labs preimenovan u Sunshine

Tokom prošle nedelje, Mayer je objavila da je njen startup Lumi Labs koji je osnovala 2018. godine sa Enrikeom Munozom Torresom, koji je takođe radio u Yahoo-u i Google-u, preimenovan u Sunshine, i da ima svoj prvi proizvod pod imenom Sunshine Contacts.

Sunshine Contacts je aplikacija koja ima za cilj da pomogne u organizaciji i poboljšanju nečije iPhone liste kontakata koristeći tehnologiju koju razvija, poput veštačke inteligencije. Za sada, aplikacija je u fazi razvoja za iOS, dok će naknadno biti rađena za Android. Delimično, Sunshine Contacts samo čisti stvari ispravljanjem pravopisnih grešaka i uklanjanjem dupliranih unosa kontakata. Sofisticiranije funkcije obećavaju da će pružiti ažurirani kontekst o kontaktima kada ih tražite, poput pojavljivanja najnovije prepiske.

Pročitajte i:  Yahoo kupuje Artifact

Očekuje se da Sunshine pokrenuti i paket usluga pored programa Sunshine Contacts. Mayer je objavila da su tehnologije koje nam pomažu da ostanemo povezani sa drugima zastarele, i da su potrebne drugačije aplikacije. Sunshine je do sada prikupio oko 20 miliona dolara kapitala.

Izvor: CNN

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: