Masters of the Universe: Novi He-Man na Netflix-u

Sony na novom Masters of the Universe filmu radi još od 2007. godine, a projekat bi sada mogao da migrira ka Netflix-u. Tako bi nakon 12 godina film konačno mogao da se pojavi na streaming servisu, a pregovori su već u toku.

PCPress.rs Image

Ukoliko Sony izabere Netflix za distributera novog filma studio bi mogao da krene stopama Paramount-a, koji već snima za streaming servise, te je sa kompanijom Apple 2018. sklopio višegodišnji ugovor o saradnji. Moguće je da “novi” filmski projekat studijima nije zanimljiv zbog toga što se na projektu radi toliko dugo, ali Netflix već sprema animiranu He-Man serijuMasters of the Universe: Revelation, te bi film mogao da dođe kao zanimljiv dodatak.

PCPress.rs Image

He-Man je tokom 1982. godine zaradio 38 miliona dolara, da bi do 1984. matičnoj kompaniji Mattel doneo preko milijardu dolara. Iako He-manija nije bila kreirana da bi trajala, ovaj fenomen ostao je jedna od najuspešnijih poslovnih priča svih vremena. Tako su generacije, držeći u rukama improvizovani mač, godinama u pomoć pozivale moć Sive lobanje, te zamišljale kao putuju u Eterniju. Upravo zbog toga ne čudi što su servisi spremni da finansiraju nove verzije u okviru ove franšize, budući da se nostalgija isplati, pa bi novi He-Man mogao da privuče kako stare, tako i neke nove obožavaoce.

Pročitajte i:  Blackmagic najavio impresivnu kameru

Izvor: Coming Soon

Facebook komentari: