McDonald’s „faceXpress“ prepoznaje vaše emocije

McDonald’s Srbija organizovao je premijerno predstavljanje „faceXpress“ foto stanice za medije u Ušće Shopping centru. „faceXpress“ foto stanica, koja poseduje tehnologiju detekcije lica, nalaziće se ispred McDonald’s restorana u Ušće Shopping centru od 11. do 17. maja, a nakon toga će biti premeštena u McDonald’s restoran na Terazijama, od 18. do 24. maja.

Predstavljen McDonald's faceXpress_6

„faceXpress“ foto stanica, osim svoje osnovne namene fotografisanja, može da prepozna emocije koristeći tehnologiju detekcije tačaka i teksture lica. Na taj način, „faceXpress“ očitava i prepoznaje raspoloženje, osoba koje se fotografišu, menja pozadine i poruke na fotografijama. Ova tehnologija koristi se u holivudskim filmovima, a zahvaljujući McDonald’su, premijerno je predstavljena u Srbiji. Posebno iznenađenje za sve goste restorana, koji se budu fotografisali, biće prikazivanje njihovih fotografija, ukoliko budu želeli, na video bilbordima ispred Ušće Shopping centra i na Terazijama. Takođe, te iste fotografije, biće im poslate na mejl, kako bi mogli da ih podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Oni čije fotografije osvoje najviše lajkova na oficijalnoj McDonald’s Facebook stranici, očekuju zanimljive nagrade.

„Zaista smo ponosni što će naši gosti ekskluzivno moći da se zabave uz „faceXpress“ i isprobaju samu tehnologiju koju on koristi. Na ovaj način ćemo zajedno biti deo #JaSamUvekJa slavlja, pošto je poznato da McDonald’s podržava autentičnost i individualnost, odnosno da je McDonald’s mesto na kojem svako oseća da može da bude onakav kakav jeste“, istakla je Desanka Landauer, marketing menadžer kompanije McDonald’s Srbija.

Svi gosti McDonald’s restorana u Ušće Shopping centru i na Terazijama, mogu da isprobaju mogućnosti i zabave se uz „faceXpress“ foto stanicu, individualno ili sa prijateljima. Uz potpisanu saglasnost, četiri fotografije svakog gosta biće prikazane na video bilbordima, dok je za maloletna lica neophodno da roditelji ili staratelji potpišu saglasnost, na licu mesta.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,