Top50 2023

Mercedes-Benz donosi WebEx sastanke u E-Klasu

Mercedes-Benz je prikazao unutrašnjost svojih novih limuzina E-Klase i moderne kontrolne table. Proizvođač automobila može se pohvaliti elektrifikovanim pogonom i mnoštvom tehnologije, uključujući podršku za autonomnu vožnju nivoa 3 i mnogo aplikacija za koje je potrebno dodatno platiti. Automobil deluje toliko udoban da može da se pretvori u mobilnu kancelariju.

PCPress.rs Image

Moderna mobilna kancelarija

Mercedes-Benz je sklopio partnerstvo sa Cisco-om kako bi opremio novu E-Klasu sa Webex Meetings and Calling i Webex AI audio mogućnostima. Kompanije su najave saradnju na prošlonedeljnom događaju E-Klase i sada su otkrile više detalja na Mobile World Congress-u. „Ovo partnerstvo će pomoći ljudima da posao obavljaju bezbedno i udobno u svojim vozilima“, navode kompanije. To je definitivno bolje od obavljanja posla u kancelariji, kod kuće ili kafiću.

U slučaju da morate da uđete na sastanak dok ste za volanom, kompanije tvrde da nude „najbolje smanjenje buke“ zahvaljujući Webex-ovoj tehnologiji audio inteligencije. Sastanci i pozivi su samo audio osim ako niste parkirani. U slučaju kada je vozilo parkirano omogućen je pristup video sastancima i transkripciji pomoću veštačke inteligencije. Takođe, omogućene su funkcije deljenja sadržaja kao i reakcije pomoću emodžija. U prodavnici aplikacija za automobile Mercedes Benz-a postojaće Webex aplikacija. Ugrađeni WiFi i konekcija za mobilni prenos podataka znače da telefon uopšte nije neophodan da biste ušli na sastanak.

Pročitajte i:  Cisco otpušta hiljade zaposlenih

Ovo nije prvi put da se aplikacija za sastanke integriše u automobile. Webex već podržava CarPlay, kao i Microsoft Teams. Webex je dostupan i na nekim Fordovim modelima. Sastanci za volanom nove E-Klase biće dostupni kada automobili stugnu u prodajne salone na proleće.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,