Meta pokreće Threads beta program za Android

Korisnici iOS-a moraće još da sačekaju kako bi isprobali nove funkcije aplikacije.

PCPress.rs Image

Još uvek se ne pominje iOS beta program

Korisnici Android-a uskoro će imati uvid u nadolazeće funkcije aplikacije Meta Threads, koja će biti rival Twitter-u. Prema izveštajima, „korisnici voljni da budu među prvima koji će isprobati nove tehnologije i funkcionalnosti“ mogu da se prijave za beta verziju aplikacije. Aplikacija je pokrenuta prošle nedelje. Aplikacija je već privukla preko 30 miliona registracija.

Iako još uvek nije dostupna beta verzija Android aplikacije, program bi mogao biti primamljiv jer platformi još uvek nedostaje duga lista traženih funkcija. Te funkcije uključuju hashtag-ove, direktne poruke, veb verziju, hronološke feed-ove, „following“ feed i mogućnost brisanja profila bez brisanja Instagram naloga.

Naravno, beta softver često dolazi sa greškama. Pa korisnici mogu da nastave ako su zadovoljni i ako su spremni na rizike. „Nove funkcije i ispravljanje grešaka će se pojaviti u beta programu. Korisnici će morati da prihvate povećan rizik od nestabilnije verzije u početku.“ Pored toga, Meta će prikupljati i više podatka nego obično. „Određeni podaci o korišćenju aplikacije biće prikupljeni i podeljeni sa programerima. Na taj način će se poboljšati korišćenje aplikacije“, navodi se u izveštaju.

Pročitajte i:  Meta testira mogućnost deljenja sa Instagrama na Threads

Ako se osećate avanturistički, možete se prijaviti za beta pristup. Na sreću, ne postoji lista čekanja. Svako sa Android uređajem može da se pridruži programu i isproba buduće verzije čim postanu dostupne.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,