Microsoft Dynamics CRM 2011 u “oblaku”

eBay-and-Microsoft-Announce-Cloud-Computing-Agreement Online izdanje Microsoft Dynamics CRM 2011 postalo je dostupno širom sveta 20. januara 2011. godine, dok u Srbiju stiže u drugoj polovini ove godine. Korporacija Microsoft je 17. januara u Vašingtonu objavila dostupnost Microsoft Dynamics CRM Online, Cloud verzije novog Microsoft Dynamics CRM 2011, koja omogućava podizanje nivoa produktivnosti prodaje, usluga i marketinga organizacije. Verzija za implementaciju na resursima kompanije biće dostupna u svetu i Srbiji 28. februara 2011 godine.

Po prvi put, korisnici iz 40 zemalja izvan Severne Amerike mogu se prijaviti za učešće u besplatnom testiranju Microsoft Dynamics CRM Online na http://crm.dynamics.com.

“Profesionalni prodavci čine osnovu svake uspešne kompanije” rekao je Stiv Balmer. “Microsoft Dynamics CRM Online redefiniše produktivnost nudeći vodeći industrijski proizvod koji u potpunosti funkciniše na Cloudu. Ono što Microsoft Dynamics CRM čini liderom jeste to što korisnicima nudi poznato iskustvo, a istovremeno omogućava viši stepen saradnje, pojednostavljuje procese i pristup podacima u realnom vremenu, što im pomaže da povećaju konkurentnost na tržištu.”
Beta verziju Microsoft Dynamics CRM 2011 koristilo je više od 11.500 korisnika i 2000 partnera širom sveta, medju kojima su bile i kompanije iz Srbije.

Pročitajte i:  Da li će Nvidia prestići Microsoft i postati najvrednija komanija na svetu?

Izvor: Microsoft

Facebook komentari: