Microsoft Dynamics proizvodi u cloud u

Uslovi savremenog tržišta zahtevaju maksimalnu fokusiranost kompanija na poslovanje, sa ciljem da svoje procese optimizuju do najsitnijih detalja i ostvare najefektivnije rezultate. Jedino je na taj naèin moguæe izboriti se sa sve veæom konkurencijom i sve zahtevnijim klijentima.

PCPress.rs ImageKompanija Microsoft, jedan od najvećih softverskih vendora na svetu, setom svojim poslovnih rešenja nastoji da kompanijama olakša poslovanje i omogući im da se u najvećoj meri posvete onome što najbolje znaju – zadovoljenju potreba svojih klijenata. Cela lepeza poslovnih alata sada dolazi i u cloud‑u, hostovana na Microsoft Azure infrastrukturi, oslobađajući poslovne sisteme, naročito mala i srednja preduzeća, potrebe da se bave složenim hardverskim instalacijama. Takođe, mesečnim plaćanjem, subscription modelom, kako za softverske licence, tako i za cloud infrastrukturu, korisnici se rasterećuju velikih inicijalnih troškova, dozvoljavajući sebi da softver i virtuelni hardver rastu zajedno s rezultatima njihovog poslovanja.

Kao deo ove game, dolaze rešenja kao što su:

Microsoft Office 365 (Microsoft Word, Excel, Power Point, Share Point, Exchange…)

Microsoft Dynamics 365 (Prodaja, Marketing, Operacije, Finansije, Korisnička podrška, Terenski servis…)

Microsoft Azure ‑ cloud infrastruktura za hostovanje različith aplikacija i servisa, pored ostalih i Dynamics NAV (Microsoft-ov ERP softver), kao i drugih poslovnih rešenja kompanije Microsoft.

Navedeni softverski alati čine integrisanu i veoma kompaktnu celinu, koja zaokružuje sve procese preduzeća, kao i izazove s kojima kompanije najrazličitijih delatnosti mogu da se suoče.

Ukoliko posedovanje data centra sa svim potrebnim uslovima (električne instalacije, klimatizacija, zaštita, napajanja…), IT tima zaposlenih, kao i kupovina svih potrebnih licenci, predstavljaju preveliko opterećenje za vašu kompaniju, odabir nekog od ponuđenih rešenja pravi je izbor za podršku poslovanju.

Kompanija GoPro je sertifikovani Microsoft partner u domenu implementacije poslovnih rešenja, s timom od blizu 50 stručnjaka čija je ekspertiza dokazana tokom najzahtevnijih projekata Microsoft Dynamics familije rešenja, od samog početka njihove distribucije na teritoriji Srbije. Svojim postojećim i potencijalnim klijentima nudimo mogućnost implementacije on‑premise (na njihovoj serverskoj infrastrukturi) ili cloud (na Microsoft Azure virtuelizovanoj infrastrukturi) poslovnih rešenja.

Više o mogućnostima, prednostima, ali i manama odabranih rešenja, saznaćete ukoliko posetite naše predavanje tokom drugog dana BIZIT‑a, 2. novembra 2017, u okviru panela o poslovnom softveru. Pozivamo vas da budete naši gosti i iskoristite priliku da postavite pitanja i rešite sve svoje nedoumice, ukoliko ih usled nedostatka informacija imate.

www.GoPro.rs

(Objavljeno u PC#248)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,