Microsoft Flight Simulator stiže na Xbox Cloud Gaming

Microsoft je otkrio solidnu listu naslova koji dolaze na Game Pass ovog meseca. Počevši od danas, Microsoft Flight Simulator biće dostupan na Xbox One, telefonima, tabletima i veb pretraživačima preko oblaka.

PCPress.rs Image

Od sada i na xCloud-u

Ranije je bio na Xbox Games Pass-u i PC Game Pass-u, ali sada je dostupan na usluzi ranije poznatoj kao xCloud, pa bi više ljudi moglo biti u iskušenju da isproba igru. Pretplatnici Game Pass Ultimate-a koji obično igraju na PC-u mogu biti pogođeni ako nemaju opremu koja može da izvuče maksimum iz Flight Simulator-a.

Takođe, danas je Game Pass dostupan na konzoli, računaru i oblaku. Trećeg marta, Lightning Returns: Final Fantasy XIII dolazi na Xbox Game Pass i PC Game Pass.

10. mart će biti naporan dan za Game Pass. Pretplatnici će moći da igraju Marvel’s Guardians of the Galaxy preko konzole, računara i oblaka bez dodatnih troškova. Takođe, Square Enix Montreal ponudio je drugačiji obrt u kvintetu superheroja od Marvelovih filmova.

Pročitajte i:  Microsoft je nadogradio besplatnu verziju Copilot-a na GPT-4 Turbo

Ostali dodaci za Game Pass dolaze već sledećeg petka. Neki od njih su Kentucky Route Zero, Xbox One verzija Lawn Mowing Simulator i hibrid pod nazivom Young Souls.

U međuvremenu, nekoliko igara će napustiti postavu 15. marta: Nier: Automata, Phogs, Torchlight III i The Surge 2.

Microsoft je takođe primetio da je Xbox aplikacija za PC ažurirana sa nekoliko funkcija koje je počeo da testira pre nekoliko meseci. Igrači sada mogu da biraju u koji folder žele da instaliraju igre, dok će imati mogućnost da modifikuju više igara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,