Microsoft: Najavljena Sinergija 09

PCPress-Sinergija-09-1Beograd, 1. oktobar – Na današnjoj konferenciji za medije u Medija Centru, zvanično je najavljena Microsoft-ova manifestacija Sinergija 09 koja će se ove godine održati od 17. do 19. novembra u beogradskom Sava Centru.

Prisutnima su se obratili Vladan Živanović, direktor beogradske kancelarije Microsoft-a i Borko Kovačević, direktor Sinergije 09. Pomeranje uobičajenog termina priredbe Sinergija 09 usledilo je zbog datuma zvanične objave novog Windows 7 proizvoda i želje beogradske kancelarije da obezbedi veći broj zanimljivih i kompetentnih predavača koji će moći u novom terminu moći da održe najavljena predavanja i prezentacije.

PCPress-Sinergija09-web Pored više od 300 tematski podeljenih predavanja, Microsoft najavljuje mnoštvo pratećih izložbi i demonstracija za koje su zaslužni partneri, ali i korisnici Microsoft proizvoda koji zahvaljujući informacionim tehnologijama svakodnevno unapređuju poslovanje.

O detaljnom rasporedu predavačkih trekova i svih ostalih pratećih događaja na Sinergiji 09, detaljno ćemo vas obaveštavati na našem sajtu, a ako želite da se registrujete pod povoljnijim uslovima koji važe do 5. oktobra, posetite zvanični satj manifestacije Sinergija 09.

PC Press

Pročitajte i:  Microsoft: „Ruski hakeri i dalje napadaju naše sisteme“

Video prilozi:

 


Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,