Vip mobile: U ponudi i BlackBerry Curve 8520

Curve 8520Vip mobile i kompanija Research In Motion (RIM) su danas najavili da je novi BlackBerry Curve 8520 telefon na raspolaganju i korisnicima u Srbiji. Ovaj uređaj, dodatak BlackBerry Curve seriji pametnih telefona, od danas se može kupiti u Vip centrima širom Srbije po početnoj ceni od 1 dinar u tarifi postpejd 1800.

Za ljude koji žele da uvek budu u kontaktu, BlackBerry Curve 8520 donosi taktilnu QWERTZ tastaturu za udobno i precizno kucanje. Osim naprednih funkcija pametnog telefona, BlackBerry Curve 8520 omogućava korisniku i veoma jednostavan, brz i bezbedan pristup kompanijskim ili privatnim e-mail nalozima, kalendaru i obavezama putem push tehnologije, dok ugrađen Wi-Fi omogućava brže pretraživanje i preuzimanje aplikacija i podataka sa interneta.

BlackBerry Curve 8520 je prvi BlackBerry uređaj sa inovativnim trackpadom osetljivim na dodir za još jednostavnije pretraživanje i selekciju menija na ekranu, koji omogućava efikasnu i brzu navigaciju. Ovo je takođe prvi BlackBerry telefon koji ima posebne medija tastere pozicionirane na vrhu uređaja, a koji olakšavaju pretraživanje muzičkih i video sadržaja.

„Verujem da će novi BlackBerry Curve privući poslovne i privatne korisnike jer im omogućava da sa sobom uvek imaju svoje mejlove, kontakte i ažuriran kalendar – po najpovoljnoj ceni“, istakao je Aleksander Šperl, predsednik upravnog odbora Vip mobile.

Pročitajte i:  Xiaomi isporučio 100 miliona telefona ove godine

„Novi BlackBerry Curve 8520 će svakako ubediti mnoge građane Srbije da pređu sa standardnog telefona na smartphone. Ovo je sjajna dopuna postojeće Curve serije i omogućava jednostavno slanje i primanje e-mail poruka, upotrebu socijalnih mreža na internetu i multimedijalne aplikacije koje su korisnici već zavoleli kod BlackBerry uređaja“, izjavio je Mark Guibert, potpredsednik za Korporativni marketing, RIM.

U glavne karakteristike BlackBerry Curve 8520 telefona spadaju:
* puna QWERTZ tastatura i optički trackpad osetljiv na dodir
* 256 MB Flash memorije i microSD kartica od 2GB za aplikacije, poruke, multimediju i sl. Memorijski slot podržava microSD kartice do 16 GB, koje se mogu menjati bez isključivanja telefona
* procesor na 512 Mhz
* vrhunske odlike telefona, uključujući glasovno biranje kontakata i Bluetooth podrška za hands-free upotrebu sa mono/stereo slušalicama, uređajima u autu i sličnim aksesoarom
* 2 MP digitalna kamera sa zumom i mogućnošću snimanja video klipova
* medija plejer za reprodukciju muzike, fotografija i video materijala, sa specijalnim tasterima za navigaciju
* standardni 3,5 mm stereo priključak za slušalice, plus BlackBerry Media Sync, za sinhronizaciju muzike iz iTunesa ili Windows Media Playera
* podrška za BlackBerry Internet Service koja podrazumeva bežičnu push sinhronizaciju do 10 email adresa
* podrška za BlackBerry Enterprise Server sa naprednim opcijama za zaštitu podataka, enkripciju i bezbednost za kompanije sa sopstvenim e-mail serverom/platformom
* Wi-Fi (802.11 b/g)

Pročitajte i:  Samsung tuži 11 radnika zbog prodavanja tajni

BlackBerry eksperti u Vip centrima širom Srbije su spremni da korisnicima pokažu kako da na najbolji način koriste ovaj i ostale BlackBerry uređaje u svakodnevnoj poslovnoj i privatnoj komunikaciji, kao i da pristupe informacijama i zabavi u pokretu.

Facebook komentari: