BIZIT plus

Vip mobile: U ponudi i BlackBerry Curve 8520

Curve 8520Vip mobile i kompanija Research In Motion (RIM) su danas najavili da je novi BlackBerry Curve 8520 telefon na raspolaganju i korisnicima u Srbiji. Ovaj uređaj, dodatak BlackBerry Curve seriji pametnih telefona, od danas se može kupiti u Vip centrima širom Srbije po početnoj ceni od 1 dinar u tarifi postpejd 1800.

Za ljude koji žele da uvek budu u kontaktu, BlackBerry Curve 8520 donosi taktilnu QWERTZ tastaturu za udobno i precizno kucanje. Osim naprednih funkcija pametnog telefona, BlackBerry Curve 8520 omogućava korisniku i veoma jednostavan, brz i bezbedan pristup kompanijskim ili privatnim e-mail nalozima, kalendaru i obavezama putem push tehnologije, dok ugrađen Wi-Fi omogućava brže pretraživanje i preuzimanje aplikacija i podataka sa interneta.

BlackBerry Curve 8520 je prvi BlackBerry uređaj sa inovativnim trackpadom osetljivim na dodir za još jednostavnije pretraživanje i selekciju menija na ekranu, koji omogućava efikasnu i brzu navigaciju. Ovo je takođe prvi BlackBerry telefon koji ima posebne medija tastere pozicionirane na vrhu uređaja, a koji olakšavaju pretraživanje muzičkih i video sadržaja.

„Verujem da će novi BlackBerry Curve privući poslovne i privatne korisnike jer im omogućava da sa sobom uvek imaju svoje mejlove, kontakte i ažuriran kalendar – po najpovoljnoj ceni“, istakao je Aleksander Šperl, predsednik upravnog odbora Vip mobile.

Pročitajte i:  BeotelNet: Pouzdana adresa za hosting

„Novi BlackBerry Curve 8520 će svakako ubediti mnoge građane Srbije da pređu sa standardnog telefona na smartphone. Ovo je sjajna dopuna postojeće Curve serije i omogućava jednostavno slanje i primanje e-mail poruka, upotrebu socijalnih mreža na internetu i multimedijalne aplikacije koje su korisnici već zavoleli kod BlackBerry uređaja“, izjavio je Mark Guibert, potpredsednik za Korporativni marketing, RIM.

U glavne karakteristike BlackBerry Curve 8520 telefona spadaju:
* puna QWERTZ tastatura i optički trackpad osetljiv na dodir
* 256 MB Flash memorije i microSD kartica od 2GB za aplikacije, poruke, multimediju i sl. Memorijski slot podržava microSD kartice do 16 GB, koje se mogu menjati bez isključivanja telefona
* procesor na 512 Mhz
* vrhunske odlike telefona, uključujući glasovno biranje kontakata i Bluetooth podrška za hands-free upotrebu sa mono/stereo slušalicama, uređajima u autu i sličnim aksesoarom
* 2 MP digitalna kamera sa zumom i mogućnošću snimanja video klipova
* medija plejer za reprodukciju muzike, fotografija i video materijala, sa specijalnim tasterima za navigaciju
* standardni 3,5 mm stereo priključak za slušalice, plus BlackBerry Media Sync, za sinhronizaciju muzike iz iTunesa ili Windows Media Playera
* podrška za BlackBerry Internet Service koja podrazumeva bežičnu push sinhronizaciju do 10 email adresa
* podrška za BlackBerry Enterprise Server sa naprednim opcijama za zaštitu podataka, enkripciju i bezbednost za kompanije sa sopstvenim e-mail serverom/platformom
* Wi-Fi (802.11 b/g)

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

BlackBerry eksperti u Vip centrima širom Srbije su spremni da korisnicima pokažu kako da na najbolji način koriste ovaj i ostale BlackBerry uređaje u svakodnevnoj poslovnoj i privatnoj komunikaciji, kao i da pristupe informacijama i zabavi u pokretu.

Facebook komentari: