BIZIT plus

Microsoft: Office 2010 dostupan za kućne korisnike

PCPress.rs ImageMicrosoft korporacija objavila je 15. juna dostupnost paketa Microsoft Office 2010, Microsoft Visio 2010 i Microsoft Project 2010 širom sveta. Kućni korisnici u Srbiji od danas mogu da nabave Office 2010 u svim većim prodavnicama računara i računarske opreme kao sto su na primer: Comtrade Shop, Desk, Gigatron, PakomWinWin i druge.
Ukoliko se odlučite za kupovinu nekog brendiranog računara, Office 2010 će već biti snimljen na disku, a za aktivaciju će biti dovoljno samo da u maloprodaji kupite Product Key Card. Ova “dramatično jednostavna procedura aktivacije” (kako kažu Microsoft promoteri) uz neosporne prednosti novog sistema bi trebalo da rezultira da Office 2010 ubrzo postane najprisutniji Office na tržistu. Preko  9 miliona preuzimanja beta verzije novog Office-a svakako potvrđuju ovu procenu. Da podsetimo, čitaoci PC PRESS-a su beta verziju Office 2010 funkcionalnu godinu dana, preuzeli još u januaru ove godine a kroz veliki broj tekstova u časopisu i na sajtu, među prvima, upoznali  prednosti koje Office 2010 donosi.
Tim povodom, Beogradska kancelarija kompanije Microsoft organizovala je zabavno takmčenje u Microsoft korneru u tržnom centru Usće. Novinari i posetioci su igrali fudbal (oh, sta bi drugo) na Xbox-u, a reprezentacija PC PRESS-a se plasirala u prvih 8 od 32 učesnika.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Izvor: PC PRESS

Facebook komentari: