Microsoft Office mobilne aplikacije više neće raditi na starijim Android uređajima

Microsoft-ov portfolio Android Office aplikacija je prilično solidan. Možete da završite ozbiljan posao na Android uređajima pomoću ovih aplikacija. Međutim, ako koristite prilično star uređaj, trebalo bi da razmislite o kupovini novog jer Microsoft prekida podršku za Office aplikacije za mobilne uređaje na starijim Android uređajima.

PCPress.rs Image

Microsoft je ažurirao sistemske zahteve za Office mobilne aplikacije bez mnogo pompe. Ovo nije iznenađujuće jer je potez omogućio korisnicima da dobiju bolje korisničko iskustvo sa aplikacijama, što često više nije moguće na uređajima koji postanu zastareli.

Ažurirani sistemski zahtevi navode da će mnoge Office aplikacije za Android prestati da rade na uređajima koji rade na Android KitKat i Lollipop OS-u. Aplikacije će nastaviti da rade na uređajima koji rade na ovim verzijama OS-a tokom meseca juna, ali će se podrška završiti nakon toga.

Korisnici koji se u velikoj meri oslanjaju na ove aplikacije da bi obavili posao na svojim mobilnim uređajima samo treba da se uvere da ne koriste starije uređaje. Ako koriste, jedina alternativa je da zamenite telefon ili potražite drugi paket sličnih aplikacija koje su kompatibilne sa Android KitKat i Lollipop verzijama.

Pročitajte i:  Vaš Android browser je pun bespotrebnog sadržaja - očistite ga sa nekoliko dodira

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,