ASUS ROG Flow

Microsoft povezao Word i Linkedln

Počinjemo da vidimo rezultate od Microsoft-a koji je prošle godine kupio LinkedIn, kao što je integracija sa Outlook-om. Sada kompanija koja je stvorila Office unosi AI u vašu potragu za poslom pomoću nove funkcije u Word-u koja je podržana LinkedIn-om pod nazivom Resume Assistant.

Korisnici Office 365 će sada imati direktnu integraciju LinkedIn-a prilikom sastavljanja rezimea u Word-u. Microsoft tvrdi da se u Word-u ažurira više od 80% rezimea, što znači da bi ovaj novi pomoćnik bio od koristi velikom broju ljudi, koji menjaju uloge i poslove mnogo brže nego u prošlosti. Resume Assistant donosi primere drugih ljudi iz odabranog polja kako bi vam pomogao da opišete radno iskustvo u svom rezimeu. Takođe možete videti najistaknutije veštine na LinkedIn-u što vam može pomoći da biste znali koje da uključite u vaš rezime, kao neka vrsta ključnih reči za poslove.

Resume Assistant će vam takođe pomoći da prilagodite vaš rezime na osnovu oglasa za posao, dobijaćete stručnu pomoć preko LinkedIn-ove freelance platforme ProFinder, za pomoć u pisanju rezimea i saveta vezane za intervjue. Takođe ćete moći da kažete regruterima na LinkedIn-u da ste slobodni za novi posao bez upozoravanja vaših trenutnih šefova iz Word-a, uz Open Candidates.

Pročitajte i:  Microsoft blizu kupovine Nuance-a

Ova ažuriranja će prvo biti dostupna u Australiji, Brazilu, Kanadi, Kini, Francuskoj, Nemačkoj, Indiji, Irskoj, Japanu, Singapuru, Južnoj Africi, Novom Zelandu, Ujedinjenom Kraljevstvu i Sjedinjenim Američkim Državama, a u narednim mesecima biće dostupno na više platformi i tržišta.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , , ,