BIZIT plus

Microsoft Surface Duo 2 uređaju i dalje potrebno sređivanje

Microsoft Surface Duo 2 je uprkos nadogradnji kamera, softvera i performansi i dalje nepotpun uređaj po ceni od 1.500 dolara. Najnovija verzija nudi kombinovani ekran od 8,3 inča i pokreće Android 11.

Microsoftovom Surface Duo 2 uređaju i dalje potrebno sređivanje

Iako nesređen, Microsoft Surface Duo 2 ima dosta korisnih funkcija

Jedinstvena rezolucija od 1.892 x 1.344 proizvodi čudne razmere, ali sve u svemu, omogućava da se aplikacije prošire kako bi pokrile ceo ekran kada je omogućeno podešavanje automatskog raspona. Iako uređaj ima brzinu osvežavanja od 90Hz, AMOLED panel i dobar kvalitet videa, Duo 2 nema nikakvu funkcionalnost kada je zatvoren. Za razliku od konkurentskih pametnih telefona, ovaj uređaj nema spoljni ekran. Povremeni problemi se javljaju i sa softverom jer sistem periodično zahteva ponovljene dodire da bi se registrovao, a korisnički interfejs je izbirljiv sa navigacijom zasnovanom na prevlačenju.

Ipak, Microsoft Surface Duo 2 ima i svoje dobre strane. Funkcije adaptivnog osvetljenja kao što je noćni režim, smanjuje količinu plave svetlosti uveče. Telefon pruža pristojan zvuk zahvaljujući postojanju dva zvučnika. Trajanje baterije je takođe jedna od pozitivnih stavki, jer može da traje više od šest sati. The Talli tracker je još jedna od korisnih funkcija ovog uređaja jer se uparuje sa aplikacijom koja beleži i prikazuje dnevne aktivnosti vašeg deteta. Aplikacija je samostalna, a za pristup funkcijama ili podacima nije potrebna pretplata.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: