Top50 2023

Microsoft Teams: Besplatne novine kao prednost nad rivalima

Microsoft je napravio veliki korak i cilj je da se Zoom korisnici, te korisnici drugih platformi, usmere na Teams prostor za video pozive. Radi se o opciji za celodnevne video razgovore, koja može da se koristi potpuno besplatno.

PCPress.rs Image

Kompanija je pre nekog vremena predstavila Microsoft Teams za mobilne korisnike, a sada donosi nove opcije za desktop aplikaciju. U pitanju je funkcija uz pomoć koje će povezivanje sa prijateljima i porodicom biti još jednostavnije, budući da će korisnici moći da kreiraju pozive za do 300 učesnika, koji će moći da potraju čitav dan. Nova usluga se ne plaća, a za učestvovanje nije potreban Microsoft Account, čak ni Microsoft Teams aplikacija, budući da će zainteresovani u razgovore moći da se uključuju preko web pregledača. Oni koji budu komunicirali na ovaj način će u galeriji, koja se nalazi u okviru poziva, moći da vide do 49 drugih učesnika.

PCPress.rs Image

Opcija stiže na vreme za početak praznika, i kreirana je zbog pandemije koja će mnoge porodice ostaviti razdvojene, budući da se putovanja ne preporučuju. Nova funkcija trajanje poziva ograničava na 24 sata, te Teams tako nudi najbolji način za besplatno povezivanje sa onima koji su daleko.

Pročitajte i:  TomTom i Microsoft donose generativnu veštačku inteligenciju u automobile

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,