Minecraft dobija Sonic DLC

Ne zadovoljavajući se time što je holivudska filmska zvezda, Segin Sonic se probija do Minecrafta, baš na vreme za 30. rođendan popularnog ježa, 23. juna, Mojang objavljuje DLC na temu Sonic za svoj izuzetno popularan gejming naslov. Sadržaj za preuzimanje uključuje ponešto od svega.

PCPress.rs Image

Sonic-nivoi omiljeni kod obožavalaca, poput Green Hills Zone-a, dobili su blok-preobražaj, pretvarajući ih u beskrajne trkačke staze kroz koje možete da se igrate sa prijateljima. Naravno, na putu će biti prstenovi koje ćete vi i vaši prijatelji sakupljati dok se utrkujete.

Mogu se odabrati i drugi likovi iz popularne franšize

Pored toga što ćete igrati kao Sonic, možete odabrati i druge favorite franšize poput Knuckles the Echidna, Miles “Tails” Prower i Amy Rose. Izvan tih dodataka, možete uzeti besplatni predmet kreatora likova Sonic the Hedgehog. Na kraju, uslediće i dvonedeljno preuzimanje servera koje će imati mini igre i posebno iznenađenje.

DLC je samo najnoviji projekat koji je izašao iz Sega’s Year of Sonic, a u pripremi je još toga. Lego radi na setu ideja sa zvučnom temom. Netflix takođe planira da objavi 3D animiranu seriju koja započinje negde tokom 2022. godine. Usuđujemo se da kažemo da nikada nije bilo bolje vreme biti fan Sonica.

Pročitajte i:  Microsoft Copilot: Drug za igranje video igara

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,