N Central domination

Moleskine kreira notes koji se povezuje sa Dropbox nalogom

Za kompaniju Moleskine nije neuobičajeno kreiranje pametnih notesa ili samo notesa. To je učinio nekoliko u prošlosti sa podrškom za Evernote i Creative Cloud. Najnovija kreacija kompanije je Dropbox Smart Notebook, koji se, kao što ime sugeriše, može povezati na vaš Dropbox nalog.

PCPress.rs Image

Pametan notes se oslanja na prateću iOS i Android aplikaciju Moleskine Page Camera koja se koristi za slanje stranica notesa na povezani Dropbox nalog. Aplikacija se može koristiti za fotografisanje stranice u Moleskine+ Dropbox pametnom notesu nakon čega će prikazati u vektorskoj formi, kao sliku ili tekstualnu datoteku na Dropbox nalogu. Notes pomaže u ovom procesu pomoću malih tački koje povezuju njegove stranice, što bi trebalo da pomogne u prepoznavanju teksta dok kvadratići na uglovima služe da kamera može lako da poravna sadržaj notesa.

Možete postići donekle sličan rezultat jednostavnim fotografisanjem običnog notesa kamerom, ali pametni notes olakšava rad i izbegava dodatni korak kako ne biste morali ručno da bekapujete. Zainteresovani korisnici mogu da kupe Moleskine+ Dropbox pametan notes za 29,95 dolara.

Pročitajte i:  Tim Cook: „kupite mami iPhone“

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,