BIZIT plus

Vertiv predstavio novi besplatni online alat za lakše planiranje i dizajniranje data centara

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rešenja, predstavio je novi alat dizajniran za transformaciju i pojednostavljenje konfiguracije prefabrikovanih modularnih (PFM) data centara. Trenutno dostupno u Evropi, Bliskom istoku i Africi (EMEA), Vertiv™ Modular Designer Lite je user-friendly web aplikacija koja za cilj ima pojednostaviti proces dizajniranja Vertiv™ SmartMod™ i Vertiv™ SmartMod™ Max rešenja u skladu sa specifičnim potreba korisnika.

PCPress.rs Image

Vertiv Modular Designer Lite nudi niz karakteristika za poboljšanje korisničkog iskustva. Bavi se izazovima ranog planiranja i pruža predloženo rešenje temeljeno na unosima korisnika koji mogu biti korisni za različite tehničke i netehničke učesnike. Korisnici mogu brzo dizajnirati all-in-one data centre do 200kW bez ikakvog tehničkog znanja. Alat ne zahtieva prijavu ili preuzimanje softvera, dopuštajući korisnicima odabir iz niza različitih konfiguracija za dizajniranje prefabrikovanih modularnih data centara.

“Vertiv Modular Designer Lite omogućava korisnicima da s lakoćom dizajniraju vlastite data centre skrojene tačno prema njihovim potrebama. Sa svojim intuitivnim interfejsom i sveobuhvatnim karakteristikama, ovaj alat predstavlja značajan korak napred za rano planiranje prefabrikovanog modularnog dizajna data centra“, rekao je Viktor Petik, potpredsednik za integrirana modularna rešenja u komapniji Vertiv.

Pročitajte i:  Važna uloga serverskog rack ormara u modernoj IT infrastrukturi

Data centri konfigurisani su unutar aplikacije prilagođeni su specifičnim zahtevima i geografskoj lokaciji svakog korisnika. Uključivanjem ulaznih podataka kao što su lokacija, vremenski parametari za precizno dimenzioniranje opreme za hlađenja, zahtevi IT opterećenja, specifikacije racka, razmatranja rezervnih baterija i preferencije električne topologije, aplikacija omogućava optimalno prilagođavanje i planiranje redundancije.

PCPress.rs Image

Uz podršku za 2D i 3D vizualizaciju, korisnici mogu spremiti konfiguracije za buduće potrebe i brze izmene te pristupiti osnovnoj tehničkoj dokumentaciji i direktno komunicirati sa stručnjacima kompanije Vertiv tokom celog procesa izrade. Vertiv stručnjaci mogu pomoći u poboljšanju početnog dizajna internom, sofisticiranijom verzijom Vertiv™ Modular Designer aplikacije koja otključava dodatne karakteristike za optimizaciju rešenja na osnovu uslova lokacije, očekivanih performansi ili željenih nivoa sigurnosti.

“Lično sam koristio ovaj alat online tokom razgovora s kupcima, efikasno istražujući i prezentirajući različite alternative dizajna. Njegov intuitivni interfejs i robusne karakteristike pružaju pojednostavljeno rešenje za projektovanje modularnih data centara, omogućavajući korisnicima da efikasno vizualizuju svoje konfiguracije i donose prave odluke, smanjujući vreme i troškove“, rekao je Siniša Stojanoski, DCCS BU stručnjak za X86, SEE iz Dell Technologies.

Pročitajte i:  Vertiv: UPS nove generacije

Za više informacija i pristup Vertiv™ Modular Designer Lite aplikaciji posetite Vertiv.com.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *