BIZIT plus

Mortal Kombat 11 DLC oživljava likove iz filma

Iako je prošlo gotovo 25 godina od izlaska filma Mortal Kombat, Pola WS Andersona, koji je odmah ušao u anale istorije kinematografije, još uvek ga se svi rado sećamo. Film je u jednakoj meri bio trijumf i tragedija, pokazao se dobro na blagajnama uprkos, uprkos, ili možda baš zbog dijaloga, nesrećnih glumačkih trenutaka i zaista smešne priče. Sada se ovaj film vraća kroz najnoviju igru Mortal Kombat.

ponovo stari likovi u mortal kombatu

Stiže kvalitetan DLC za Mortal Kombat 11

Classic MK Movie Skin Pack postao je dostupan kao dodatak za Mortal Kombat 11. Košta 6 dolara na svim dostupnim platformama i uključuje sličnosti tri glavna glumca iz filma: Kristofer Lambert kao zaštitnik zemaljskog carstva Raiden, Linden Ašbi kao holivudski kombatant Johnie Cage, i Bridžit Sampras kao Island Bound Sonia Blade. Svi su dobili i nove glasove.

Ljubitelji ozbiljnijih serijala očekivali su neku vrstu DLC-a vezanog za filmove, nakon što su hakeri otkrili uzorke glasa od Lamberta, Ašbi i Samprasove zakopanih u kodu igre u septembru. Mortal Kombat 11 dostupan je za PlayStation 4, Xbox One, Stadia i PC, a nedavno je stigla igra i za PS5 i Xbox Series X i S u izdanju Ultimate, koji uključuju glavnu igru plus Combat Pack 1 i 2, i Aftermath Expansion.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: