Motorola G9 Power stiže sa 6000 mAh baterijom

Motorola je maksimalno iskoristila godine stečenog znanja u srednjoj klasi telefona kako bi stvorila moćan nov uređaj koji će se u njoj definitivno izdvojiti jer daje sve ono što je korisniku potrebno, po nižoj ceni. Sada je predstavljen telefon sa najvećom baterijom ikada ponuđenom u jednom Motorola telefonu.

PCPress.rs Image

To je Motorola g9 power, moćan novi uređaj u Motorola g porodici koji isporučuje funkcije naredne generacije koje vam dozvoljavaju da delite vaše jedinstvene priče i uživate u svojim strastima, a da pritom niste uskraćeni za impresivnu kameru i displej.

Motorola g9 power

Motorola g9 power poseduje kamere visokih performansi i visok kvalitet displeja – a sve to je upareno sa najvećom baterijom koju je Motorola ikada stavila u jedan svoj telefon i koja pruža do 60 sati korišćenja.

Impresivna 6.000 mAh baterija dozvoljava vam da iskusite izuzetnu slobodu koju pružaju dani korišćenja nakon samo jednog punjenja, bez potrebe za dodatnim napajanjem. Sa Motorola g9 power modelom možete duže da ostanete na video pozivima, gledate više omiljenih filmova i serija i uživate u putovanju bez dodatnog punjenja.

Pročitajte i:  Motorola Edge 50 Pro: Na drugačijim osnovama

PCPress.rs Image

Po prvi put u power linije Motorola g porodice, dodat je i 64MP senzor ultra-visoke rezolucije koji pruža izuzetnu jasnoću i preciznost boja. Quad Pixel tehnologija stara se da svaka slika ispadne oštro i svetlo, bez obzira na okruženje zahvaljujući 4x većoj osetljivosti na svetlo. Učinite da svakodnevne fotografije izgledaju kao profesionalne sa dubinskim senzorom i zabeležite i najsitnije detalje, koji bi vam inače promakli, pomoću posebne Macro Vision kamere koja će vas 4x više približiti svemu što slikate. Bilo da je u pitanju intrigantan cvet ili unutrašnjost sata, približite se do razdaljine od 2.5cm za najdetaljniju fotografiju koju ste do sada zabeležili. Prednja 16MP selfi kamera takođe stiže sa Quad Pixel tehnologijom.

Vaš omiljeni sadržaj će izgledati bolje nego ikada pre na velikom 6.8-inčnom Max Vision HD+ displeju koji nudi savršeni prikaz slika, bez obzira na to šta gledate. Bilo da ste u kontaktu sa voljenim osobama ili pravite fotografije sa kamera sistemom visokih performansi, moćićete da uživate u izuzetnim performansama koje donosi the Snapdragon 662 mobile platforma. Sa 4GB RAM-a i 128GB ugrađene interne memorije, imate prostora i snage za multitasking i lako se prebacujete između omiljenih filmova, pesama, aplikacija i igrica.

Pročitajte i:  Novi Motorola edge 50 telefoni pomeraju granice svojim dizajnom, specifikacijama i kamerama

PCPress.rs Image

Još korisnih inovacija

Motorola uvek stremi ka tome da u svoje uređaje uključuje hardverske i softverske funkcije koje će učiniti da vaše vreme provedeno sa telefonom bude prijatno i bez ikavog napora. Redizajnirana aplikacija za kameru vam sada na dohvat ruke stavlja najkorišćenije opcije koje su smeštene na dnu ekrana i koje vam omogućavaju da lakše i znatno intuitivnije pravite vaše najbolje fotografije do sada. Svaki vaš video zasijaće zahvaljujući novim funkcijama kao što je spot colour, koja vam dozvoljava da u kadru zadržite određene boje, dok je sve ostalo u crno-beloj boji.

Specijalan Google Assistant taster sa strane uređaja pomoćiće vam da brzo pronađete odgovore i završite svoje poslove prostim korišćenjem glasa. Možete i da se oslonite na Motorolu znajući da će nastaviti da vam pruža najčistiju verziju Android operativnog sistema – bez nezgrapnih softverskih skinova ili duplih aplikacija. Uz Motorolu g9 power na raspolaganju imate gotovo fabrički Android 10.

PCPress.rs Image

Motorola g9 power dolazi i sa My UX funkcijom koja uključuje Moto Experiences funkcije koje korisnici vole, ali i sa novim prilagodljivim funkcijama koja će muziku, video snimke i igre podići na nov nivo zahvaljujući posebnim funkcijama i naprednim kontrolama. Čak možete da stvarate sopstvene teme za telefon birajući između jedinstvenih fontova, boja i oblika i ikona – kako bi vaš telefon zaista bio samo vaš i jedan u milion.

Pročitajte i:  Motorola i Bose predstavljaju nove moto buds+ slušalice

Cena i dostupnost

Motorola g9 power u Srbiji će biti dostupna od sredine decembra po ceni od 26.990 dinara.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: