PC Press Hosting 2020

Motorola Moto G8 Power Lite stigao u Srbiju

Motorola Moto G8 Power je stigao u Srbiju, donoseći vrlo interesantne mogućnosti unapređenja u klasu pristupačnih telefona. Reč je o telefonu koji je namenjen nezahtevnim korisnicima, ili pak onima koji traže zamenu za svoj stari telefon – pritom ne žrtvujući kvalitet nauštrb finansija.

Dobre karakteristike

Ekran telefona ima dijagonalu od 6.5 inča i rezoluciju od 1.600×720 piksela. Procesor je osmojezgarni MediaTek Helio P35, koji radi u kombinaciji sa 4GB LPDDR4 RAM-a i 64GB prostora za skladištenje vaših omiljenih filmova, serija, muzika i fotografija. U slučaju da vam ovo nije dovoljno, tu je i mogućnost proširenja interne memorije za do 256GB uz pomoć microSD kartice.

Novim kamera sistem koristi tri senzora. Tu je glavna 16MP kamera, ali i 2MP macro objektiv, kao i 2MP senzor za dubinu koji slikama daje dodatnu oštrinu i čuveni bokeh efekat. Prednja kamera ima senzor od 8MP. Sistem sa tri kamere osmišljen je tako da odgovori na raznovrsne potrebe. Na raspolaganju je 16MP glavna kamera sa brzim fokusom koja u trenutku beleži svaki kadar koji želite da snimite, Macro Vision kamera kada baš želite da se približite objektu koji slikate, zapravo ona vam omogućava da se približite 4x bliže nego normalni objektiv, a možete i da se igrate sa dubinom polja prilikom slikanja.

Pročitajte i:  Motorola Edge: Napredne funkcije koje drugi telefoni nemaju

Velika 5.000mAh baterija će omogućiti dva do tri dana korišćenja bez ikakve potrebe za dodatnim punjenjem. Motorola navodi sledeće podatke: možete da strimujete muziku bez prekida u trajanju od 100 časova ili gledate najnovije serije i filmove 19 sati u kontinuitetu.

Korisnici koji brinu o bezbednosti svog telefona i podataka koji se u njemu nalaze, na raspolaganju imaju čitač otiska prstiju, a sam G8 power lite otporan je na prskanje vode.

Cena i dostupnost

Novi Motorola Moto G8 Power Lite pametni telefon se prodaje po maloprodajnoj ceni od 20,999 dinara.

Facebook komentari:
PC Gde kupiti

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.