Motorola nagrađuje najbolje učesnike USAID Media Jam inicijative

USAID projekat jačanja okruženja za održivost medija u Srbiji pokrenuo je drugu po redu „Media Jam“ inicijativu, ovog puta posvećenu održivim rešenjima u oblasti inovativnih digitalnih medija fokusiranih ka lokalnim zajednicama.

PCPress.rs Image
Miloš Popović, marketing manager, Motorola Adriatics; foto: Goran Zlatković

Nakon uspeha inicijative iz 2019. godine tokom koje je lansirana platforma Podcast.rs i pružena podrška razvoju čitavog podcasting ekosistema u zemlji, novi „Media Jam“ želi da podrži novu i kreativnu energiju u oblasti lokalnog informisanja i pomogne timovima i učesnicima da odgovore na potrebe građana u lokalnim zajednicama.

Ovog puta je „Media Jam“ zamišljen kao serija sesija sa domaćim i stranim ekspertima iz oblasti digitalnih medija, koji će u periodu od 26. jula do 20. avgusta učesnicima pomoći da pripreme prezentaciju i biznis plan koje će predstaviti žiriju na velikom „demo day“ događaju 26. avgusta.

PCPress.rs Image

Svi timovi koji imaju želju, motiv i ideju da razviju nešto važno za svoju zajednicu i nešto što nedostaje brojnim zajednicama širom Srbije imali su priliku da se prijave na Media Jam do 15. jula.

Od velikog broja prijavljenih, nakon ovog datuma, odabrano je 12 koji će nastaviti svoj put uz mentorsku podršku domaćih i stranih stručnjaka.

Pročitajte i:  Motorola predstavlja prve telefone na svetu sa Pantone validiranom kamerom i ekranom

U narednim nedeljama uslediće niz ekspertskih online sesija – sve do kraja avgusta i Pitch Day-a kada će žiri izabrati pobednika Media Jam-a i obezbediti podršku iz sredstava USAID-ovog SMS projekta u ukupnom iznosu do 10.000 dolara, kao i najnoviji telefon marke Motorola, svetski poznate kompanije u industriji mobilnih komunikacija, koja podržava organizaciju ovogodišnje „Media Jam“ inicijative.

PCPress.rs Image
Foto: Goran Zlatković

“Motorola se nalazi na samom čelu komunikacione industrije od 1973. godine zahvaljujući želji da konstantno pomera granice i evoluira, nudeći svojim korisnicima vrhunska tehnološka rešenja koja im olakšavaju život. Veliki deo uspeha Motorola duguje medijima koji prate rad kompanije, ali i korisnicima koji poklanjaju poverenje njenim uređajima. Zahvaljujući konstantnom radu na demokratizaciji tehnologije, Motorola svojim korisnicima daje moćne alate koji im pomažu da oplemene i unaprede svoj život, ali isto tako, veliku pažnju poklanja lokalnim zajednicama kroz brojne projekte, jer prava promena, edukacija i uspeh uvek počinje od nas samih, bez obzira na to gde živimo. Zato nam je velika čast da nagradimo i motivišemo ljude iz cele Srbije”, izjavio je Miloš Popović, marketing manager u kompaniji Motorola.

Pročitajte i:  Posebna Motorola akcija: edge 50 pro jeftiniji je za 10.000 rsd

“Media Jam” osmišljen je sa idejom da aktivira ljude koje zanimaju teme iz oblasti važnih za lokalnu zajednicu – od obrazovanja i životne sredine, preko lokalne politike i ekonomije, do kulture ili sporta i sa velikom radošću u potpunosti će podržati pobednički projekat i pomoći što boljoj vidljivosti svih učesnika.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,