Za bogatu decu: Super Mario pametni sat

Novi pametni sat sa najpoznatijim vodoinstalaterom na svetu namenjen je deci čiji roditelji imaju previše novca, ali i odraslima koji ne znaju šta bi sa svojim ogromnim prihodima.

PCPress.rs Image

Uprkos tome što košta više od dve hiljade dolara, novi sat ne donosi ništa pametno, pa je sve više onih koji tvrde da se radi o sporom operativnom sistemu koji će biti prevaziđen veoma brzo. U pitanju je sat koji sve ono što nude skupi TAG Heuer proizvodi spaja sa poznatom video igrom. TAG Heuer Connected X Super Mario Limited Edition je previše skup za većinu potrošača, pa se tvrdi da će kupci zapravo plaćati to što na proizvodu stoje TAG Heuer i Nintendo imena.

Kada je hardver u pitanju, isto bi moglo da se nabavi u okviru nekog Wear OS uređaja koji košta oko 300 dolara, a ističe se i da Super Mario sat u svom sastavu ima tako zastareo kompjuterski hardver, da je malo verovatno da će ikada dobiti ažuriranja. Takve tvrdnje iznenađuju, budući da sat košta 2.150 dolara, ali se pretpostavlja da proizvođači računaju na svoja imena, te na nostalgiju čiji je Mario simbol.

Pročitajte i:  Da li Mario oseća bol? Komplikovano je 

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,