Motorola One Vision stiže s maksimalnom podrškom i zaštitom

Prošlog meseca je predstavljen novi Motorola One Vision telefon, kreiran od strane brenda poznatog po svom originalnom hardveru, ali i brenda koji je pionir u inovacijama u svojoj, 90 godina dugoj tradiciji. Ovaj najnoviji Motorola pametni telefon je savršena kombinacija modernog dizajna i inovativne mobilne tehnologije, a sve uz garantovanu Android One bezbedonosnu podršku.

PCPress.rs Image

Ali šta zapravo znači imati Android One telefon? Jednostavno govoreći, to znači da imate pristup svemu što vam je potrebno i kad god vam je potrebno, uključujući dve glavne nadogradnje Android OS-a, bezbednosna ažuriranja za tri godine, ugrađeni Google pomoćnik, Google Play Protect i bez prethodno instaliranih aplikacija od treće strane.

U vreme kada su lični podaci izuzetno važni i kada se nalaze pod neprestanim napadom, u saradnji sa Google, Motorola one vision vas čuva od softverskih ranjivosti uz jednostavan interfejs za Android 9 Pie, tako što obezbeđuje mesečna bezbednosna ažuriranja za tri godine.

Uz to, ovaj uređaj će uvijek imati najnovije i najveće mogućnosti jer Android One korisnici imaju pristup novim funkcijama sa svakim ažuriranjem.

Pročitajte i:  Motorola Edge 50 Pro: Na drugačijim osnovama

PCPress.rs Image

Na kraju, Motorola one vision donosi korisnicima i neke Android inovacije, kao što su Google pomoćnik i Digital Wellbeing, što im pomaže da se fokusiraju na ono što im je najvažnije, uz mogućnost za prekid veze kada je to potrebno kako bi izbegli svakodnevno ometanje.

Facebook komentari: