Motorola predstavila Moto G20 mobilni telefon

Motorola je predstavila model sa oznakom g20, moćan novi smartfon koji nudi napredan sistem sa 4 kamere, 90Hz HD+ displej, izuzetno trajanje baterije i pouzdane performanse.

PCPress.rs Image

Bogat sistem kamera

Sistem sa 4 kamere na Motorola g20 modelu stara se da fotografije budu oštre u uslovima lošeg osvetljenja i živopisne kada ih slikate noću. Glavni 48MP senzor koristi Quad Pixel tehnologiju kako bi vam pružio 4x bolju osetljivost na svetlost i fotografije koje su oštre i svetle, čak i kada fotografišete u mraku. Ultra-široki objektiv u kadar može da stavi 4x više prizora kako biste lakše zabeležili sve zapanjujuće momente koji se nađu pred vama.

PCPress.rs Image

Posebna Macro Vision kamera približava vas bliže onome što želite da slikate kako biste dobili detaljne fotografije iz blizine, a dubinski senzor zamagljuje pozadinu portreta. Za selfije je zadužena 13MP kamera.

Solidan hardver

Moto G20 se odlikuje 6.5-inčnim Max Vision HD+ displeju koji nudi široke uglove gledanja zahvaljujući 20:9 odnosu stranica ekrana, dok se njegovo osvežavanje od 90Hz stara da sva dešavanja na ekranu budu glatka.

Pročitajte i:  Nova Samsung Galaxy A serija ponovo pomera granice

PCPress.rs Image

Sa Motorola g20 smartfonom, dobijate preko dva dana korišćenja bez potrebe za ponovnim punjenjem telefona zahvaljujući bateriji kapaciteta 5.000mAh. Bilo da strimujete muziku, gledate video snimke ili igrate omiljene igre, možete da provedete ceo vikend u uživanju i zabavi bez potrebe da posežete za punjačem.

Kada je snaga u pitanju, Motorola g20 opremeljena je posebno prilagođenim procesorom sa osam jezgara. Više nego sigurno ćete primetiti unapređenje u odnosu na druge telefone iz klase prilikom igranja igara, gledanja videa ili pravljenja fotografija – i to sve bez značajnijeg trošenja baterije zahvaljujući 4GB RAM-a.

Sa opcijom od 128GB prostora za skladištenje podataka, na raspolaganju imate dovoljno prostora za sav sadržaj koji vam je bitan. U slučaju da vam je potreban dodatni prostor, uvek možete dodati do 1TB interne memorije uz pomoć microSD kartice.

Softver svaku interakciju sa telefonom čini sjajnom jer je Android 11 optimizovan tako da se prilagođava vašim potrebama, čineći telefon bezbednijim i ličnijim.

Pročitajte i:  Motorola g04 nudi premijum dizajn i performanse po sjajnoj ceni

PCPress.rs Image

Istražujte bolje načine komunikacije i upravljanja porukama u aplikacijama za čet, unapređenoj kontroli povezanih uređaja i još boljoj zaštiti podataka uz najnoviju verziju Androida. Motorola g20 donosi potpuno novu perspektivu.

Dostupnost

Motorola g20 će u Srbiji biti dostupna krajem maja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,